Baskı balata yeni ama???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emrahhh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emrahhh

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım sıkıntı çok ama bu ilk konum..aracımın baskı balatası yeni değişti..servisinde ve luk marka olarak...yapılan servis il dışında olduğu için birebir görüşme şansım olmadı henüz..sıkıntı şuki sabahları ilk kullanımda debriyajın üst yarısı boş sanki halat bağlı değil ve tam dipten kavrıyo birde ilk vitese geçişi zor oluyor.. 5-10 km kullandıktan sonra debriyajın boşluğu gidiyor hafif sertleşiyor ve ortalardan kavramaya başlıyor..sıkıntı neden kaynaklanıyor olabilir yada bu normal bir durummu...saygılar.. aracın çekişinde gidişinde herhangi bir sorun yok.

bilyanın yağını yenilerken havasını tam alamamışlar. debriyajı takan yer halledecektir.

sistem hava alıyordur. küçük bir lastik conta var. bende de benzer sorun olmuştu bir ara. üst merkezi değiştirdik düzelmedi. sonra 35 liralık bir parçanın ucundaki küçücük bir contadan kaynaklandığını farkettik.

bilyanın yağını yenilerken havasını tam alamamışlar. debriyajı takan yer halledecektir.

umarım dediğiniz gibi ufak bir sorun çıkar...sabahları vitese geçmeme sonrasında debriyajın sertleşip ortalardan kavramasıda hava yapmasıyla ilglidir inşallah...

sistem hava alıyordur. küçük bir lastik conta var. bende de benzer sorun olmuştu bir ara. üst merkezi değiştirdik düzelmedi. sonra 35 liralık bir parçanın ucundaki küçücük bir contadan kaynaklandığını farkettik.

banada üst merkez falan dediler bayağ canım sıkıldı ama umarım maddi anlamda zorlamaz beni ve küçük bir sorun çıkar...

Bu konu açılmışken ben de bir soru sormak istiyorum. Benim aracımda kavrama en tepede oluyor. Başka bir araca bindiğimde her zaman aracı stop ettiriyorum. Yukarıda kavraması neye alamet? Normal midir?

Geri