Basit bir ayrıntı!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suphi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bakmak lazım resmin üzerinin çizilip çizilmemesini tartışmanın anlamı yok bence çizilmişte olabilir aynı resim üzerinde farkı göstermek için. Önemli olan tutuyor mu tutmuyor mu üreticiler buna dikkat ediyor mu etmiyor mu yok sa resim sonradan oynanmış mış gibi şeyler önemli değil.

gercekten mukemmel bir tespit. her zaman yabanci sirket arabalarina binerim, harbidende sagina soluna bakardim, bundan sonra direk ibreye bakacagim. tesekkurler.

bugün dikkat ettim. şirketin 2007 meganında pompa tarafındaydı kapak yani doğru teşhis. teşekkürler.
yalçın ödel

Tebrik ederim, Yalçın bey!?

bak suphı kardeşim bu resimleri biyerden ibdiripmi koydun yoksa senmi oynadım bilemem ama benden kaçmaz helekii 30 yıllık mesleğimdir bu benim ne böyle bişi duydum nede gördüm bu tamamen kandırmaca ve yanıltmaca olur insanları ve ben buna şiddetle karşıyım sebebi ise insanlar yeni bişey öğrenince paylaşmayı severler ve yanlış bilgi dağılır gider sence güzelmi böyle olması ?
TEKRAR SÖYLÜYORUM LÜTFEN DİKKATLİ BAKINIZ OYNAMA OLDUĞUNU FARKEDECEKSİNİZ
yok öle bişi.:mad:

:alkis: :alkis: Tebrikler Yalçın bey! Süper bir tesbit,Yakalandım?!!!:alkis: :alkis:

Öncelikle bu resimler bana gönderildi, bende bunun doğruluğunu bir kaç farklı araçda test ettikten sonra sizlerle paylaşma gereği duydum, belki bir şekilde küçük bir ayrıntı da olsa işine yarayan birileri olabilir diye.

Ancak diyelimki bu resimler de gerçekden de sizin bahsettiğiniz şekilde bir oynama bile olsa, bu sadece konuda anlatılmak istenileni, insanların daha iyi anlamasını sağlar, bunun dışında bir zararını göremiyorum.

Özetle demek istediğim;
Anafikirle uğraşmak yerine, garip bir şekilde konun dışındaki bir şeyle ilgili "dedektif" vari bir tavırla birşeyler yazılmasının yanlış olduğunu düşünüyorum.
"İnsanların emeklerine biraz daha saygı" !!!
göstermemizin hepimiz için bir gereklilik olduğu fikri ile tüm yorum belirten arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum...

ulan okdar siliyom göstergelerin orayı hiç dikkatimi çekmedi :D:D

Şirketin 2007 Ford TRANSİTinde bu durum geçerli değil.
----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Bana da inandırıcı gelmemişti ama keşke otomobil firmaları öyle yapsalardı. Çünkü hatırladığım kadarıyla amerikan araçlarının ve eski taunusların, anadolların depo kapakları arka plakalığın altında yani ortadaydı.

Geri