BARUM lastikleri hakkında önerileriniz...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hberkez
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hberkez

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar barum lastikleri hakkında bilgisi olan varmı bildiğim kadarıyla Continental lastikleri nin yan ürünü aynı fabrikada üretiliyor taktıran kullanan varsa önerilerini bekliyorum.

Lastikler gercekten yumuşak ama kalite soru işareti ?
Fiyat olarakta tanesi 160 TL civarında. 205 55 16

Lastikler gerçekten yumuşak değildir, continental de yumuşak değildir. Sert yanaklı sert hamurludur. Barum kötünün iyisidir, alınabilir.

lastikler eski teknoloji olmasınlar dikkat edin yüksek hıza çıkamayan eski teknoloji lastikler dolu

goodyearında yan sanayisi almanya üretimi sava lastiklerden ben hiçmemnun kalmamıştım...3 kuruş az verip kısa ömürle aynı hesaba gelmesi hoş değil... ticari araçlarda barum ıvır zıvır hep yan sanayi kullandık bir dönem sonra baktıkki hiç karlı değil. hem ömür açısından hemde güvenlik açısından... o ebatta kaliteli lastikler 200 tlcivarıdaydı en son sorduğumda. bence iyisini alın...

Lastik konusunda bende çok ıvır ve zıvır lastik kullandım ama aradan geçen zaman içinde şunu öğrendim ki lastikte paraya kıyacaksın adam gibi lastik alacaksın ki araç yola yapışacak giderken virajlardan daldın mı araç daha yok mu diyecek...

205/55/16 lastik ebatında başı GoodYear EfficientGrip çekiyor, bilginize...Fiyatı hem ucuz hem kalitesi inanamayacağınız kadar yüksektir.

Kisliklari var bizde ancak araç Doblo bir sıkıntısını görmedim.

Ben iki senedir yazliklarim barum kişliklarim continental ikisindende cok memnunum. Barum gercekten yumusak cogu lastige gore konforu iyi yol tutusu iyi gecenlerde babamin rahatsizligindan dolayi 2 ay boyinca surekli ankaray gittim geldim 220 km hizlara ciktim cunki acil goturmustuk hic sıkınti yapmadi ben gayet memnunum lastigimden bizzat kullandigim icin soyluyorum tavsiye ederim. Tabi eger ki maddi durum el veriyosa continental veya goodyear al derim

Teşekkürler

Yorum yazan herkese teşekkür ederim. Lastik konusunda fikrim biraz daha netlesti.

ben vectra c kasada kullandım barum lastikleri belki mükemmel degil ama kotu bi lastikte degildi. genel olarak memnun kaldım cok sert degil ama cokta yumusak konforlu da diyemem. yuksek hızlarda da kullandım herhangi bir problem gormedim ancak su ana kadar kullandıgım en yumusak en konforlu lastik Kenda idi. fiyatı uygun diye aldım satıcısıda acayip övdü. kullan gel memnun degilim dersen bırak git parasını ödeme diye açık çek verdi ama bengercekten cok memnun kaldım. vectra gibi sert süspansiyonlu bi araba yumusacık oldu resmen.

Geri