Bankaya bile çıplak gidiyorlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
konuyla biraz alakası olduğundan, bizim üniversitedeki çok saygı değer bi hocamızın kendi kişisel sayfasındaki yazılarını copy pasteliorum arkadaşlar.. kendisi sitesindeki yazılarla bizi kopartıyo :D 4. maddede özellikle bu konuyla ilgili...

4 Mayıs 2008

6 Mayıs 2008, Salı günü, 18:00-20:00 arasında Z08 nolu sınıfta yapılacak olan ikinci geleneksel yıl içi sınavı şenliklerinde birinci sınavdaki kurallar geçerlidir.

1) 18:30’dan önce sınavdan çıkamaz, 18:30’dan sonra sınava giremezsiniz. Birinizi çıkartsam, geç kalan birini artık sınava alamam. Bu nedenle tüm soruları hemencecik çözüp bitirseniz bile lütfen 18:30’a kadar sabrediniz. Ayrıca 18:30’dan sonra sınıfa yetişme riskini almayınız. Henüz kimse çıkmamışsa sınava girebilirsiniz ama bir kişi çıkmış olsa bile kaderinize küsünüz. Çıkanı görmemiş, onunla herhangi bir şekilde iletişime geçmemiş, hatta onunla kan davalı olmanızın, bu konuda kutsal bildiğiniz kitaba el basmaya hazır olmanızın sınava girmek anlamında bir yararı olmayacaktır. Sınava lütfen zamanında teşrif buyurunuz.
2) Sınavda hesap makinası mutlaka gereklidir.
3) Sınava kullanmanız muhtemel lazımlığınızı getirmeyi unutmayınız. Sınav sırasında herhangi bir nedenle dışarı çıktıktan sonra sınava devam edemezsiniz.
4) Sınavda her şey açıktır. Her şey derken sadece notlar ve kitapları kastettiğim de açıktır. “Hava sıcak, her şeyi açabilirsiniz dedin, ben de her şeyimi açıyorum” türü yaklaşımların size yakışmayacağını düşünüyorum. Ayrıca bu tür davranışların serinlemek dışında istenmeyen başka tür olaylara yol açma ihtimali de mevcuttur.
5) Hiç kimse bir diğerinden sınav sırasında veya bitiminde hesap makinası, not, kağıt, kitap, kalem ucu, silgi, selam, moral, kucak, öpücük vs. alamaz.
6) Sınav öncesinde ve sırasında herkes benim gösterdiğim yerde oturacaktır. “Önce ben geldim, yarım saattir oturuyorum, şimdi buz gibi sıraya mı oturayım” türü mızıldanmaları dinler gibi görünsem de dikkate almayacağım.
bunu yazan üniversite hocası mı ya da kendini anaokulunda mı addediyor anlamadım :) ülkemin gençlerini bu kadar hakir gören,akıllarınca zeka seviyesi ile dolaylı ve kinayeli dalga gecen eğitimciye de ,yarım yamalak eğitim veren okullara da, idarecilere de yazıklar olsun adamın yazdıklarına bakın bu mantalite ile ülke ancak bu kadar gelişirdi zaten adamlar ATATÜRK'ün ülkeyi kimlere emanet ettiğini çoktan unutmuş daha da kötüsü gençlere de unutturmuş
neyse söylenecek çok şey var da yeri burası değil :)

itü uçak mühendisliği mezunu, uçak ve uzay bilimleri fakültesinde yardımcı doçent bu hocamız... kendisi aşırı çalışkan ve kendini eğitime adamış bir adamdır.. bazı sözleri yanlış anlaşılır ama tanısanız böle demezsiniz.. kendisini ,fakülte mail grubuna attığı bu tarz bazı maillerdede eleştirildi ama tabi ki tanımayan ondan ders almayan kişiler tarafından.. yani cengiz abi yanlış anlama tanımayan herkişi böle yorumlar ama inan çok kalite hocadır... şimdi konuya açan arkadaşın affına sığınarak bu hocanın bir başka yazısını daha ekliyorum :D

Tezleri için benimle çalışmak isteyen arkadaşlara:
Tez çalışması için öğrenci aramıyorum. Tez çalışması için KOMANDO arıyorum. Komando yatmaz, uyumaz, yemez, içmez, hastalanmaz; her zaman ve her yerde görev için hazırdır.

Benimle çalışmak isteyen arkadaşların, tezi resmen alma aşamasından en az bir dönem önce benimle konuşmaları gerekmektedir. Bu dönem içerisinde gösterecekleri performansa göre, durum resmileştirilecektir. Böylece çalışmayıp yatan arkadaşların dönem kaybı olmaksızın başka bir öğretim üyesiyle çalışma yapmaları mümkün olabilecektir.

Benimle bitirme teziniz konusunda çalışmaya karar verirseniz lütfen önce çalışmak istediğiniz konuyu, ve bu konuda yapmak istediğiniz işi belirleyiniz. “Ne iş olsa yaparım” türü yaklaşımlarla yapılan çalışmalarda başarı şansı olmadığını düşünüyorum. Bu konu ve yapmak istediğiniz iş hakkında kütüphane ve internet aracılığıyla bir ön araştırma yapınız. Bu konuda bulduklarınızı bir iki sayfa halinde bana iletiniz. Konudan bir şey öğrenebileceğimi görürsem, fakültede istediğiniz konuda çalışan başka bir öğretim üyesi yoksa ve

1. Mazeretli bir hafta, mazeretsiz iki gün’den fazla ve bir dönem içerisinde en fazla iki defa ortadan yok olmayacaksanız (Mazeretinizi benim beğenmem gerekiyor),
2. Günde en az iki saatinizi çalışmanıza ayıracaksanız,
3. Üç sevgilinizden (kız/erkek arkadaşı kastetmiyorum) ikisini bırakırsanız,

beraber çalışabiliriz. Yukarıdaki üç maddeden ilk iki tanesini dönem içerisinde, üçüncüsünü dönem başında yerine getirmeyen/getiremeyen arkadaşların başka biriyle çalışmaları gerekmektedir. Kendilerine şimdiden hayatta başarılar dilerim.

ben bavulu topladım gidiom :) gerçi bavula gerek yoktu nasılsa cıbıldak gezcez :)

burak boşa heveslenme berat abine de sorabilirsin filmde genelde hep ihtiyarlar vardı bu durum seni kasmasın otur oturduğun yerde :)

:):) ohoo boşa gitti hazırlık :)

cinsel problemleri var bu insanların herhalde bunun saygı duyulacak bir yaşam tarzı olduğunu hiç zannetmiyorum rezillikten başka birşey değil taş devrindemi yaşıyoruz ki çıplak gezelim

Çıplakgezmek onlara göre medenilik ozaman hayvanlar onlardan daha medeni

Dünyanın en çıplak kenti. Yasal olarak herhangi bir kısıtlama yok. İsteyen çıplak dolaşabiliyor. Yaz sezonunda nüfusu 40 bine ulaşıyor. Herkes anadan üryan. Bırakın plajları, bankaya bile çıplak gidiyorlar.

Fransa'nın sahil kenti Cap D'Agde'i yaz aylarında çıplaklar basıyor. Kendilerine 'natürist' ya da 'doğacı' diyen bu insanlar artık sadece plaja değil, sokağa çıplak çıkabiliyor, alışverisşe ya da bankaya bile o vaziyette gidebiliyor.

Paris'e hızlı trenle 5 saatlik mesafede, ünlü tarihi kent Carcassonne'un batısında, harika plajlarıyla bir zamanlar normal turistik bir yer olan Cap D'Agde artık sadece 'natürist'lerin tatil beldesi. Jade Jagger ve daha pek çok ünlünün de uğrak yeri olan Cap D'Agde her geçen yaz daha da kalabalık oluyor.

Dünyada pek çok özel 'çıplaklar kampları' var. Bir tatil komleksi ya da plajla sınırlı. Ama Cap D'Agde 'çıplaklar kampına' dönüşmüş kent olarak tek örnek.
resimleri varmı:)

herkesin belden aşağı tamamen çıplak olabileceğini sanmıyorum :) ne yani özel günlerindeki kadınlar çocuk bezi mi bağlayacak :kop:

Çıplakgezmek onlara göre medenilik ozaman hayvanlar onlardan daha medeni

M.A. Ersoy:good:

Geri