Bankaya bile çıplak gidiyorlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gokalp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
foto olsa bir görmüş olurduk:D:Dşaka bi yana
Allah akıl fikir versin saçmalığa bak

ben bunun filmini de izlemiştim :) adam çok ucuz diye villa alıp eşi ve cocuğunu yolluyor tabii durumdan adamın da eşinin de haberi yok kadın gidince dumur oluyor fakat ilerleyen zamanlarda ziyadesi ile alışıp ortama akıyor :) sonra da eşi tabii yani burası var ve gerçek bekar olup orada yaşamak vardı zaten :)

bir de filmde orada market,banka vs her neresi olursa çıplaklar değil de giysili olanlar tepki alıyordu,hatta kadını süpermarketten zorla cıkarmaya calışmışlardı ne garip değil mi

bir de filmde orada market,banka vs her neresi olursa çıplaklar değil de giysili olanlar tepki alıyordu,hatta kadını süpermarketten zorla cıkarmaya calışmışlardı ne garip değil mi

abi film almanmıydı fransızmı bende izlediydim ama sen ayrıntıları atlamışın gibi:D:D:D

abi film almanmıydı fransızmı bende izlediydim ama sen ayrıntıları atlamışın gibi:D:D:D
valla berat bana frransız gibi gelmişti ama haklı da olabilirsin hem ne farkeder ki dünyada böyle bir yerleşim yeri var sen biraz daha araştırıp bana da bilgi verirsin :kop: belki yolumuz düşer falan

bence goruntu kirliligi olur. ya herseyin bi ozeligi var ne o oyle hersey ortada, bence hos degil

taş yagacak basımıza taş

konuyla biraz alakası olduğundan, bizim üniversitedeki çok saygı değer bi hocamızın kendi kişisel sayfasındaki yazılarını copy pasteliorum arkadaşlar.. kendisi sitesindeki yazılarla bizi kopartıyo :D 4. maddede özellikle bu konuyla ilgili...

4 Mayıs 2008

6 Mayıs 2008, Salı günü, 18:00-20:00 arasında Z08 nolu sınıfta yapılacak olan ikinci geleneksel yıl içi sınavı şenliklerinde birinci sınavdaki kurallar geçerlidir.

1) 18:30’dan önce sınavdan çıkamaz, 18:30’dan sonra sınava giremezsiniz. Birinizi çıkartsam, geç kalan birini artık sınava alamam. Bu nedenle tüm soruları hemencecik çözüp bitirseniz bile lütfen 18:30’a kadar sabrediniz. Ayrıca 18:30’dan sonra sınıfa yetişme riskini almayınız. Henüz kimse çıkmamışsa sınava girebilirsiniz ama bir kişi çıkmış olsa bile kaderinize küsünüz. Çıkanı görmemiş, onunla herhangi bir şekilde iletişime geçmemiş, hatta onunla kan davalı olmanızın, bu konuda kutsal bildiğiniz kitaba el basmaya hazır olmanızın sınava girmek anlamında bir yararı olmayacaktır. Sınava lütfen zamanında teşrif buyurunuz.
2) Sınavda hesap makinası mutlaka gereklidir.
3) Sınava kullanmanız muhtemel lazımlığınızı getirmeyi unutmayınız. Sınav sırasında herhangi bir nedenle dışarı çıktıktan sonra sınava devam edemezsiniz.
4) Sınavda her şey açıktır. Her şey derken sadece notlar ve kitapları kastettiğim de açıktır. “Hava sıcak, her şeyi açabilirsiniz dedin, ben de her şeyimi açıyorum” türü yaklaşımların size yakışmayacağını düşünüyorum. Ayrıca bu tür davranışların serinlemek dışında istenmeyen başka tür olaylara yol açma ihtimali de mevcuttur.
5) Hiç kimse bir diğerinden sınav sırasında veya bitiminde hesap makinası, not, kağıt, kitap, kalem ucu, silgi, selam, moral, kucak, öpücük vs. alamaz.
6) Sınav öncesinde ve sırasında herkes benim gösterdiğim yerde oturacaktır. “Önce ben geldim, yarım saattir oturuyorum, şimdi buz gibi sıraya mı oturayım” türü mızıldanmaları dinler gibi görünsem de dikkate almayacağım.

hoca çözmüş olayı......

Geri