bana 2 gunlugune vectrasını verecek bi abi aranıyo

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan volkan38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ankaradayım kayseriye gelince vereyim gadasına aldığım canını yerim ya araba dediğin nedir lacivert astra var set met yok ama idare et en azından opel kayseri pınarbaşı avşarelleri derler bize lakin ankarada yaşıyoruz :)

Canım güzel kardeşim.Kız arkadaşını gezdrmene kimsenin bi itirazı yok.Medeni cesaratinden dolayı kutlarım.Çünkü o yaşlarda değil kız arkadaşı gezdirmek yanından bile geçerken kızarırdım.Neyse asıl konu şu araba işinde espiri yaptığını düşünüyorum.Sen,kız arkadaşın ve altınızda canıım emanet araba DÜŞÜNEMİYORUM.sen en iyisi torosla gezdir şimdilik.Hem daha doğal daha gerçekci olur.Artı seni seven de öyle sevsin be kardeşim.Eğer ki bu torosla gezme işini ablam sorun yapıyosa bu ilişkiyi bidaha gözden geçirmeni tavsiye ederim.
doğru demişsin ama gençlik ateşi işte versin birisi şu gencede arabayı atsın cocuk havasını

Sen, kafayı yemişsin be oğlum!
Babamın oğluna bile vermem ben arabamı!
Araba hiç başka birine verilirmi?!
Araba, bir nevi insanın kadını gibidir.(en azından ben öyle düşünüyorum)
Başkası kullanamaz!
O kadar!!!
Allahtan babam böle düşünmüyor abi ama düşünmesinede gerek duyurmuyom tabi:) inan kullanırken kemdimden bile kıskanırım aracı:) yani senin gibi düşünenlerdenim lakin eğer oğlun olursa yandı walla:D ben o konuda çok tartıştıydım lakin şimdi ikimizinde göz nuru;)
Walla sana gelirsek volkan tam gayserilisin ama burda sökmezya:( çünkü burda herkes aracına aşıktırki aşık adamın halinden anlarsın heralde;) o yüzden bence torosta temiz araçtır pıoneer kolonda aldınmı deyme keyfine ona bakarsan zamanında bendede beyaz şahin vardı mesela onu bende severek kullanırdım;)

volkan atalarımız EMANET EŞŞEĞİN DÖTÜ CANINDA OLUR DERLER SEN babanın torosunu al kız arkadaşınla torusun doruklarına ulaş bide station sa deyme keyfine

yıkıldım valla çok komik bi konu olmuş

valla yorumları okudum bende cok guldum aksam aksam ya :D bu arada AHMET DİNCER abime de tesekkurler :)

yaw bu konuda amma çok ilgi görmüş yaw.bu arada volkan istersen benim aracı vereyim hem otomatik.viteslede uğraşmamış olursun.vitesi tutacağın elinle kızın elinden tutarsın:)

gel al karasımsegı feda olsun.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri