Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
zaten ağ deseydin kızardım zaten ağ tırıvırı derken sularda balık bırakmadılar olta balıkcılığı kadar guzel ne olabirki belki bu balıgın da buyugu olabilirdi katlıyam olmasa tebrik ediyorum
abi ben çankırılıyım/çerkeşliyim orda 6 tane göl var piknik alanı flnhele bi tanesinde yaklaşık 50 kiloluk sazan olduğunu görmüşler bende inanırım çünkü baya bi eski daha bu bişey deil ben ordan 6 kiloluk sazan bile çıkardım inanmazsın kuzu gibiydi...kaçırdıklarımı söylemiyorum bile çok güzel biyer zaten orda ağla yasak balık tutmak zaten kimse beceremez çünkü yosun var.ben bütün yazları ordayım tatilimi genellikle orda geçiririm.Ayrıyeten yanındanda dere geçiyo.Baktım balıık gölden çıkmıyor.Dereye iniyorum ordan tutuyorum.
soganlıya cok gıttım kefale. evet bende duydum buyuk sazan oldunu ama nasıp olmadı gıtmek.insallah denk gelirde duseriz oralara.tercihim turna oltayı atıp beklemek biraz zor geliyo at cek beni daha tatmin ediyor