Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ulus dan bi olta alarak başla(2 m civarı kamış+makara+misina+şamandıra+çeşitli boylarda olta iğnesi)yaklaşık 40 lira fln tutar(pazarlık et).varsa bu işden anlayan arkadaşın onlara takıl yada yakın bi yerde piknik ayağına ailenle de gidebilirsin...
ankara civarında balık için gitmedigim yer kalmadi diye bilirim yayın kefal sazan porc turna ama bizim için zevkli olan turna kapulukayaya gidiyoruz cok neşeli bir grup bizimkiler gece cadır yapıyoruz bizim artımız teknem var avlamak istedigin balık icin gerekli olan mağzeme temininde yardimcı olabilirim sen ne tutmak istiyorsun.
walla hocam benim öyle şunu tutuyum arzum yok.böyle bi hobi edineyim olayı öğreniyim insanı dinlendirir yani.ama işte öyle sizin gibi kalamam çadırdabeceremem kır bayır da yaşayamam.zaten bi pikniğe gidiyim başım ağrıyo hemen.oksijen çarpıyo beni
balıkcılık bol oksijen bol bol spor demek benim için cadırda kalma ama sabah erken avlana gidicenki avın iyi olsun ama tercih senin.bana kalırsa turnaya git sezon acılmasına az kaldı elimden geldiği kadarıyla yardımcı olurum balık tutmak cok zevkli bir iş.sezonda görüşürsek güzel avlak yerleri gösteririm hocam tabiki bu herkeze sölenmez opelim ayrıcalıgı olsun