16 Ocak 2011 #1 E erdem2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Ara 2010 Mesajlar 1,622 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 balıkesirde yaşayanlar çoğalıyor galiba
16 Ocak 2011 #2 T turnus Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Ocak 2011 Mesajlar 68 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 Ynt: Astra J Kullanıcıların Verileri (YENİ TABLO) erdem link' Alıntı: balıkesirde yaşayanlar çoğalıyor galiba Genişletmek için tıkla ... kimler acaba? ben daha yeniyim... victoryy bir gün de balıkesir civarında biyerlerde bi buluşma da biz yapsak güzel olur... byee
Ynt: Astra J Kullanıcıların Verileri (YENİ TABLO) erdem link' Alıntı: balıkesirde yaşayanlar çoğalıyor galiba Genişletmek için tıkla ... kimler acaba? ben daha yeniyim... victoryy bir gün de balıkesir civarında biyerlerde bi buluşma da biz yapsak güzel olur... byee
16 Ocak 2011 Konuyu Başlatan #3 E erdem2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Ara 2010 Mesajlar 1,622 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 Ynt: Astra J Kullanıcıların Verileri (YENİ TABLO) turnus link' Alıntı: [quote author=erdem link=topic=180.msg2061#msg2061 date=1295204482] balıkesirde yaşayanlar çoğalıyor galiba Genişletmek için tıkla ... kimler acaba? ben daha yeniyim... victoryy bir gün de balıkesir civarında biyerlerde bi buluşma da biz yapsak güzel olur... byee [/quote] ecelnico arkadaşımız da balıkesirde yaşıyor yanılmıyorsam buluşma yapabiliriz uygun bir zamanda
Ynt: Astra J Kullanıcıların Verileri (YENİ TABLO) turnus link' Alıntı: [quote author=erdem link=topic=180.msg2061#msg2061 date=1295204482] balıkesirde yaşayanlar çoğalıyor galiba Genişletmek için tıkla ... kimler acaba? ben daha yeniyim... victoryy bir gün de balıkesir civarında biyerlerde bi buluşma da biz yapsak güzel olur... byee [/quote] ecelnico arkadaşımız da balıkesirde yaşıyor yanılmıyorsam buluşma yapabiliriz uygun bir zamanda
16 Ocak 2011 #4 N NewPa1n Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ara 2010 Mesajlar 1,523 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 43 Ynt: Balıkesir Buraya bende balıkesirli sayılırım Ayvalıkta büyüdük nekadar izmire daha yakın olsamda balıkesire bağlıyız
Ynt: Balıkesir Buraya bende balıkesirli sayılırım Ayvalıkta büyüdük nekadar izmire daha yakın olsamda balıkesire bağlıyız
16 Ocak 2011 #5 G GöKHaN2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Ara 2010 Mesajlar 912 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 Ynt: Balıkesir Buraya Balıkesirli arkdaşlarıda izmire bekleriz.
17 Ocak 2011 #6 T turnus Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Ocak 2011 Mesajlar 68 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 Ynt: Balıkesir Buraya NewPa1n link' Alıntı: bende balıkesirli sayılırım Ayvalıkta büyüdük nekadar izmire daha yakın olsamda balıkesire bağlıyız Genişletmek için tıkla ... ben de erdekliyim. Balıkesire uzak sayılırım aslında. ayvalık buluşması da olabilir. henüz göremedim ayvalık ı. :
Ynt: Balıkesir Buraya NewPa1n link' Alıntı: bende balıkesirli sayılırım Ayvalıkta büyüdük nekadar izmire daha yakın olsamda balıkesire bağlıyız Genişletmek için tıkla ... ben de erdekliyim. Balıkesire uzak sayılırım aslında. ayvalık buluşması da olabilir. henüz göremedim ayvalık ı. :
17 Ocak 2011 Konuyu Başlatan #7 E erdem2 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Ara 2010 Mesajlar 1,622 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 42 Ynt: Balıkesir Buraya balıkesirli olmasam da görev nedeniyle balıkesirde yaşıyorum havalar iyileşsin de ayvalıkta bir buluşma düzenleyelim. gün batımında şeytan sofrasında yan yana dizilmiş astraları şöyle bir düşünüyorumda...... 8)
Ynt: Balıkesir Buraya balıkesirli olmasam da görev nedeniyle balıkesirde yaşıyorum havalar iyileşsin de ayvalıkta bir buluşma düzenleyelim. gün batımında şeytan sofrasında yan yana dizilmiş astraları şöyle bir düşünüyorumda...... 8)
18 Ocak 2011 #8 D drwaverunner Bilgi Girilmemiş Ynt: Balıkesir Buraya Kimin nereli olduğuna http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=180.0 ulaşabilirsiniz.
Ynt: Balıkesir Buraya Kimin nereli olduğuna http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=180.0 ulaşabilirsiniz.
18 Ocak 2011 #9 ulas79 Kayıtlı Kullanıcı 09-Aydın Katılım 20 Ağu 2010 Mesajlar 15,327 Tepkime puanı 1 Puanları 36 Ynt: Balıkesir Buraya aslında balkes liyim yaklaşık 3 senedir kuşadası`ndayım ailem hala balıkesir`de ama ben evi buradan aldım.senede bikaç kez balıkesir`e gelirim.
Ynt: Balıkesir Buraya aslında balkes liyim yaklaşık 3 senedir kuşadası`ndayım ailem hala balıkesir`de ama ben evi buradan aldım.senede bikaç kez balıkesir`e gelirim.
19 Ocak 2011 #10 E ecelnico Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Ara 2010 Mesajlar 382 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 Ynt: Balıkesir Buraya balıkesirli değilim ama balıkesir de ikamet ediyorum ;D