Bakin ne buldum :):)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gsi.mert
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
nvl onun plakası yeter :D allah kaza bela vermesin inşallah

abi bu hızlı gidiyomu ?

yok yok savaş abinin dedii gibi bendede gitt çıkıyo hacı murat muhahahaha gitmezmi okan geçen 90 yaptı :):):):)
o zamanlar atmoyken sen ilk kez bana ankaradan dükkana gelmiştin hatırladın diimi ataköye işte senden 1 ay önceki haali bu okanım

yok yok savaş abinin dedii gibi bendede gitt çıkıyo hacı murat muhahahaha gitmezmi okan geçen 90 yaptı :):):):)
o zamanlar atmoyken sen ilk kez bana ankaradan dükkana gelmiştin hatırladın diimi ataköye işte senden 1 ay önceki haali bu okanım

Vallaha simdi hatirladim abi :)
aghhhh aghhhhhh kac sene oldu ....

AMA MASSSALLAAAHHHHHHHHHHHH :)))

Metin artik Dokunamiyo HHEEHHHUUHHEHEHEE :))))

Ozelliklede KAPAGAAAAAAAAAAAA :)))))
Yalcin abi KUKREMISSSSS Kapagi kendi basina sikmak adina DOKUNDU DIYE
MUUHHHEHEHHHAHAAHHEHEHE :))))

Vavvv 90 mı yaptı :eek::eek::eek:? Müthiş bir hız, peki İstanbul'da bu süratlere çıkabileceğiniz yol var mı :)?

:good: bi göremedim ya şunu bütün gsileri gördüm bir tek bunu göremedim nasip deilmiş bi daha kine :D

eski haliyle bile ateş gibi maşallah.kazasız belasız.

:good: bi göremedim ya şunu bütün gsileri gördüm bir tek bunu göremedim nasip deilmiş bi daha kine :D

alla allaa turgayıma bak sen ayarla ben atlar gelirim yap bi org.o zaman organizasyona gelelim ok mi bayadır bursaya gelmedim yaz geliyo gene ayda 1/2 geçerim snn ordanda ya çok erken ya çok geç geçebiliyoruzsebebi dier saatlerde polız emiceler

Geri