Bakım Zamanım Geldi :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan rockSEWER
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

rockSEWER

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhaba,

97 Astra GLs aracımın yaz girişi şöyle bi genel bakım yaptıracam hafta sonu.Yağ değişimi, Buji , takozlara baktıracagım, hava filtresi, Aklıma baska birsey gelmiyor :S ( Yağ filtresi , Benzin Filtresi 6000 km önce değiştirdim ).Aklınıza gelen sunada baktır diyebileceginiz bir yer varmı :)

amortısor on takım lastıkler elektırık aksamı olabılır aracın modelınden dolayı belkı bazı kablolar degısmek ıster... far ayarları sen bakım dersen saymakla bıtmez kı:=) benzın deponu sok temızlek bıle derım yanı :):)

amortısor on takım lastıkler elektırık aksamı olabılır aracın modelınden dolayı belkı bazı kablolar degısmek ıster... far ayarları sen bakım dersen saymakla bıtmez kı:=) benzın deponu sok temızlek bıle derım yanı :):)

ehehe ben biraz kopat oldugum için takıntılıyımdır :D ses gelemesini bile sevmem bugun arklarda senin dedigini dediler valla :D ya şöyle genel bi bakım :D o zaman genel olarak benim dediklerim haricinde amontisorler ve elektrik aksamına bi baktırayım :)

elektrık aksamı bnce cok onemlı sonucta aracın yaşıda var...

Elektrik aksamında sorun cıkacagını sanmam bence balatalar, kule gergisi, frenler, bujiler, yağ seviyelerine de baktır.

benzin filtresini 6000 km için değismene gerek var mı

benzin filtresini 6000 km için değismene gerek var mı

yok :) değişmedi, hava filtresi, polen filtresi , yağ değişimi , bujiler, bir kaç ufak tefek işlem , klimada kaçak çıktı , kaçak işlemi halledildi ve gaz basıldı , elektrik aksamı, bir kaç ampul değiştirildi 200 YTL verdim herseye

önümüz yaz radyatöre baktır antifirizini kontrol ettir

Cengiz sen en iyisi bi check up yaptır ne değişecekse o zaman ortaya çıkar :) değişmesi gereken değişir ;) ama illaki filtreleri değiştir yakıtı acaip etkiliyo ;)

yok :) değişmedi, hava filtresi, polen filtresi , yağ değişimi , bujiler, bir kaç ufak tefek işlem , klimada kaçak çıktı , kaçak işlemi halledildi ve gaz basıldı , elektrik aksamı, bir kaç ampul değiştirildi 200 YTL verdim herseye

200 e iyi bitirmessen bende bugun yağ yağ filtresi ve benzin filtresine 75 tl verdim

Geri