bakım ücretleri!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kokorecci576
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
delphi yağ ile gm yağın bence hiç farkı yoktur. her ikisi de aynı km den sonra değişim zamanı gelmiş oluyor. ne diye fazladan para ödeyelim. arabalarla mezara gidecek halimiz yok ya.

yağ,dizel araçlarda ortalama ne kadar sürede bir değişmeli?

Merhaba sevgili arkadaşlar. 2001 model arabam için genel bakım (daha doğrusu revizyon) yaptırmayı düşünüyorum.Arabam 103.000 de.Değişmesi gerekenlerin listesi aşağıdadır. Değişik yerlerden fiyat aldım ve bu listedekilerin hepsine 860 TL (parçaların hepsi orijinal+2 yıl garanti olmak üzere) ye işçilik dahil, kredi kartına da 4 taksit olmak üzere yaparız dediler. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlardan fiyat konusunda yardım, yorum, öneri bekliyorum. İlgilenirseniz sevinirim.

Triger seti
Devirdaim
Yağ
Yağ filtresi
Buji
V Kayışı
V Kayışı Bilyası
Ön disk
Ön balata
Arka Balata
Arka kampana torna
Rot mili
Z rot
Sol dış akis körüğü
Karter tapası
Antifiriz
Rot ayarı
Far ayarı

corsa d easytronic ön fren balataları değişim:
disk torna:15 tl
işçilik bakım:50 tl
balatalar (beşer balata):30 tl
toplam: 95 tl

<p>opel astra 2004değisen parçalar triger seti devirdaim motoru tapa dringi borpower katkısı yağı enjöktör temizleyici hava filtresi soğutma sıvı pompası bujiler polen filitresiyağ filitresi hava filitresi benzin filitresi motor yağı değisimi 10w40toplam iscilik dahil : 633 tlsizce nasıl</p>

Son düzenleme:
aracım(astra 1.6 xer hb lpgli 2009 model) 17 bin km de.ikinci yılını dolduruyor.yağ, filtreler ve bujiler değişecek biraz araştırma yaptım.
yetkili servis 300 tl dedi.
özel servis fiyatlandırması şöyle.
buji gm platin=45 tl
polen f gm=20 tl
benzin f gm =15 tl
yağ f gm=10 tl
yağ gm 5 lt=60 tl
hava f gm =20 tl
işçilik =40 tl
özel serviste telefonda görüştüm. bilgim olmadıgı için beni kandırıyor olabilirler.
birde su linki buldum
http://www.opelgm.com/Opel-Astra-H-Z16XER-Periyodik-Bakim-Seti,PR-1498.html
linkteki
Motor yağı ve yağ filtresi GM dir.
Hava Polen filtresi METTE markadır.
Bujilerde Bosch markadır. ayrıca arkadasım filtreleri sardes ve fuji yada yerli alabilirsin dedi.sizce hangi secim veya seçimler uygun olur ?

Son düzenleme:
bugün opelgm.com adresinden sipariş verdim.opel astra f bakım seti.yağ, filtreler,buji: 80 lira.aradım telefonla konuştum genç oldukça iyi biri.fahrettindi sanırım adı, bugün kargoya verdi p.tesi alırım heralde.o söz konusu set oldukça uygun geldi bana.

Arkadaşlar Bende Bir Yetkili Servis Çalışanıyım Ama Genel Olarak Baktımda Yetkili Servislerin Fiyatları Konusunda Çok Şikyet Var...:D

Fakat Yetkili Servislerin Özel Servislerden Farkı İşçilik Ücretleri Sebebi de Sadece Parçada Değil İşçilikte De Garanti Sağlaması

Şuan Opel Yetkili Servislerinde 5 Yaşını Doldurmuş Tüm Opellere PROFESYONEL BAKIM PAKETİ Adıyla Bir Kampanya Mevcut

Kampanya Dahilinde
Motor Yağı
Yağ Filtresi
Yakıt Filtresi
Hava Filtresi

Değişiyor Ve Bunların Hepsi İşçilik Dahil 99,00TL

Ayrıca 5 Yaşını Doldurmuş Opellere Orjinal Parça Ve İşçilikte De %30 İndirim Var..

Ama Şunu Da Sölemem Gerekli Teşhis Konusunda Yetkili Servislere Güvenin Çünkü Özel Serviste Yanlış Teşhis Yapılıp Yanlış İşlem Uygulanmış Birsürü Araç Geliyor Servisimize..(Her Özel Servis İçin Sölemiyorum Bunu ;))

servis bakımı

ilk bakım ücretınin bu kadar abartılı oldugunu bilmiyordun 50000 km dedeki bi arabanın abowwww:mad:

Merhabalar,

130.000 KM de Corsa 1.7 DTI için gerekli bakım nedir?Yaklaşık bir fiyat bilgisi verebilecek arkadaş var mıdır?

Teşekkürler

Geri