bakım ücretleri!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kokorecci576
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar bugün servise gittim.Bakım yaptırdım.Fiyatlar aşağıdaki gibidir.Bana uygun geldi.Çankaya Opel götürdüm.Çok iyi ilgileniyorlar.İşlerinde çok iyiler.

Motor Yağı(4 lt):50 YTL
Yağ Filtresi :5 YTL
Buji :30 YTL
Benzin Filtresi :10 YTL
Hava Filtresi :10 YTL
Polen Filtre :10 YTL
Devirdaim :115 YTL
Triger Set :150 YTL
V Kayışı :20 YTL
İşcilik :80 YTL
Toplam : 480 YTL

bence cok istemişler ben iki gün önce yaptırdım 90 000 bin bakım toplam 130 ytl mal oldu 10 000km castrol yag+filitre hva filitresi +polen +benzin filitresi frenler kontrol edildi bujiler söküldü gerek yok dediler deyiştirmeye bidaki bakımda

şeker Karakoluna Varmadan 150 Mt Bu Tarafta Tel: 332 50 54

bugün 15000 bakım yaptırmak için opel servisine gittim.15000 bakım için motor yağı+polen+benzin+hava+yağ filtresi değişecek 240 ytl dediler.oradan çıkıp özel servise gittim aynı işlemleri 120 ytl yaptırdım.ayrıca kısa far ampulu değiştirildi + silecek depo kapağı takıldı + tampon bağlantısını ve motor blok kulakçığını tamir ettiler.teşekkurler özel servis çalışanları

Arkadaşlar bugün servise gittim.Bakım yaptırdım.Fiyatlar aşağıdaki gibidir.Bana uygun geldi.Çankaya Opel götürdüm.Çok iyi ilgileniyorlar.İşlerinde çok iyiler.

Motor Yağı(4 lt):50 YTL
Yağ Filtresi :5 YTL
Buji :30 YTL
Benzin Filtresi :10 YTL
Hava Filtresi :10 YTL
Polen Filtre :10 YTL
Devirdaim :115 YTL
Triger Set :150 YTL
V Kayışı :20 YTL
İşcilik :80 YTL
Toplam : 480 YTL

Cankaya Opel ozel servis degilmi.Fiyatlar sanki yetkili servise yakinmis gibi geldi.

Arkadaşlar dün Afyon'da Opel özel servisinde aşağıdaki işlemler için 80 ytl ödedim.Forumda gördüğüm fiyatlara göre çok iyi fiyat 80 ytl.
motor yağı(delphi) değişimi
yağ filtresi
hava filtresi
polen filtresi
torpido gözünü tutan tırnaklar değişti.
1 lt antifirizli cam suyu.

biz de triger zincirli sistem dediklerinden yani duzgun kullanirsan degisime ihtiyac duymuyor... senin aracta da aynisinin olmasi lazim diye biliyorum ben...
direk varm diye soruşturmadım ama 45000 bakımında triger setini 60000 bakımında değiştiricez dediler bende ondan sonra üstüne düşmedim. ama periyodik bakım çizelgesinde astra H kasalrda 60000 bakımında triger buji yağ polen hava yakıt filtreleri vs. değişimi 750 ytl yazıyordu.

arkadaşlar 6 şubatta mersinde özel bir servise 45000 bakımı için gittim. yağ değişimi 4 lt ( mobil 0-40) , benzin filtresi+yağ,polen,hava filtreleri değişimi, balataların kontrolu cam suyu. işçilik dahil 120 YTL ödedim. servis tam iki katını istedi.
ancak takıldığım bir nokta oldu. arac 2004 model 44 binde ( bakımını genelde erken yaptırırım) triger yıldan dolayı kontrol edilmeli değişebilir dedi bu aklıma yatmadı. 60 binde değişir diye bildiğim için kalsın dedim.

arkadaşlar 6 şubatta mersinde özel bir servise 45000 bakımı için gittim. yağ değişimi 4 lt ( mobil 0-40) , benzin filtresi+yağ,polen,hava filtreleri değişimi, balataların kontrolu cam suyu. işçilik dahil 120 YTL ödedim. servis tam iki katını istedi.
ancak takıldığım bir nokta oldu. arac 2004 model 44 binde ( bakımını genelde erken yaptırırım) triger yıldan dolayı kontrol edilmeli değişebilir dedi bu aklıma yatmadı. 60 binde değişir diye bildiğim için kalsın dedim.
bence çok uygun çünkü bugün mobil1 4 lt. 0- 40 tam sentetik yağın fiyatı 93 ytl. eee nerde bunun işçiliği nerde filtreler anlam veremiyorum. var bir terslik:(

Cankaya Opel ozel servis degilmi.Fiyatlar sanki yetkili servise yakinmis gibi geldi.
Normalde yetkili servisin hemen hemen yarısı tutuyor ama benim ekstradan triger çıktı ve bayağı uğraştılar.Fiyatlar bence yetkili servise göre çok çok normal.

Geri