Bakım mı Yıkım mı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan serancam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

serancam

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Değerli arkadaşlar foruma yeni üye olan biri olarak ilk fikirlerinize beklediğim konu 60000 bakımı. Servisin bana verdiği cevabı sizlerle paylaşıyorum.

MERHABA
günaydın,
aracınızın 60000 km bakımında yağ, yağ filtresi ,hava ve polen, filtresi bujiler , v kayışı carbon clein triger grubunuzun değişmesi gerek

triger grubu dahil fiat yaklaşık olarak 1150 arası bi ücret çıkıyor .

triger grubu zaten tek başına 500 tl gibi tutar sanırsam, carbon clean size kalmış, triger ve carbon cleansız 60 bin bakımı 350 - 400 tl gibi bi fiyat idi galiba....

iyi bir özel servis, yarı fiyatına yapar bu işi, hatta daha ucuza bile yapar.

triger grubunu orjinal istersin, diğerleri yansanayi olsun.

her yan sanayi kötü değildir

Yağ ve filtre grubunu istediğiniz yerde yaptırın ama triger bakımını serviste yaptırmanın avantajı ve garantisi vardır. Allah korusun kötü bir deneyim yaşadığınızda hangi özel servis sizin 3-4binlik TL lik hasarınızı karşılar???
Carbon clean opelin periyodik bakım hizmeti değildir.
Devirdaimde trigerle birlikte değişecek fiyatta onu belirtmemişler. V kayışıda ihtiyaç halinde değişir.
Ayrıca servislerde 4 yaş üzerine %25 indirim bulunmaktadır. Sanayideki parçacılar acaba orjinal parçayı % kaç iskonto ile veriyorlar?
Bakımınızı orjinal parçalarla yaptırırsanız yetkili servis çok pahalı gelmez yok muadil parçalarla yaptıracağım derseniz arada ciddi farklar oluşur ;)

parça değişimini yetkili serviste yaparsanız orjinal yansanayi gibi bi derdiniz olmaz, eniyisini takarlar, gidip dışarıdan alıp ustaya taktırırsanız zaten kaynağında atıyorum 100 tl olan bir orjinal parça dışarıdada ya aynıdır yada daha pahalı, usyata gidersin parçayı temin et gel takayım der birde sağdan soldan parça araştır bulmaya çalış, yetkili serviste zaten parçanın kaynağı, ozaman ne gerek var servis dışına gitmeye, adamlar sizin için herşeyi elaltına toplamış gidin servise keyfinize bakın...

Son düzenleme:
İlginiz ve yorumlarınız için teşekkür ederim.Özellikle Triger gurubu seti dediğiniz gibi çok önemli.Bu gün servisten aldığım son fiyat klima bakım ile birlikte 820 TL. Bu konuda
fikirlerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum.

güvenilir bir internet sitesinde benim aracımın triger seti 165tl ve orjinal gm. corsa c 1,4

ben samsunda özel bir opel servisine 200tl ye işçilik dahil taktırdım aynı seti, gözümün önünde geldi parçalar, bilgisayarlarına kayıt yaptılar, kaput altına etiket yapıştırdılar, faturamı verdiler.

özel servis ama içinde 8 tane lift var, boya kaporta atölyesi, bekleme salonu olan güvenilir bir servis

yetkili servisin fiyatı iki katından biraz fazlaydı :)

güvenilir bir internet sitesinde benim aracımın triger seti 165tl ve orjinal gm. corsa c 1,4

ben samsunda özel bir opel servisine 200tl ye işçilik dahil taktırdım aynı seti, gözümün önünde geldi parçalar, bilgisayarlarına kayıt yaptılar, kaput altına etiket yapıştırdılar, faturamı verdiler.

özel servis ama içinde 8 tane lift var, boya kaporta atölyesi, bekleme salonu olan güvenilir bir servis

yetkili servisin fiyatı iki katından biraz fazlaydı :)

bende yetkili serviste triger degistim isciik dahil 231 tl isterseniz faturayi atayim. Yetkili servis 6 taksit 2 yil garanti :D

Son düzenleme:
demek ki yetkili servis seni çok seviyor :)

demek ki yetkili servis seni çok seviyor :)

fatura atayim istersen, beni neden sevcek halam mi dayim mi :D, takip ediceksin kampanya oluyor servislerde

Mesela suan da 4 disk + 4 balata astra h icin 590 tl iscilik dahil...

Disarida orjinal GM sadece parcalar 550 tl yapiyor. Ha yan sanayi takarsan o zaman is degisir. Ben aracima yan sanayi parca takacak kadar zendin degilim bu arada :D .

Yine amortisorde de kampanya var, on arka set astra h 460 tl iscilik dahil...

Onlar beni seviyormu bilmem ama ben yetkili servisleri seviyorum :D

Geri