18 Haz 2012 #11 halduun Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 3 Kas 2008 Mesajlar 128 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 43 yan sanayi brembo, trw, valeo diskler var. orjinalle aynı hatta dahada kaliteli olduğunu düşünüyorum, ben yetkili servisi hiç sevmiyorum
yan sanayi brembo, trw, valeo diskler var. orjinalle aynı hatta dahada kaliteli olduğunu düşünüyorum, ben yetkili servisi hiç sevmiyorum
18 Haz 2012 #12 astraopc Yönetici Moderatör 52-Ordu Katılım 1 Nis 2010 Mesajlar 2,877 Tepkime puanı 48 Puanları 48 Yaş 43 halduun' Alıntı: yan sanayi brembo, trw, valeo diskler var. orjinalle aynı hatta dahada kaliteli olduğunu düşünüyorum, ben yetkili servisi hiç sevmiyorum Genişletmek için tıkla ... No comment...
halduun' Alıntı: yan sanayi brembo, trw, valeo diskler var. orjinalle aynı hatta dahada kaliteli olduğunu düşünüyorum, ben yetkili servisi hiç sevmiyorum Genişletmek için tıkla ... No comment...
18 Haz 2012 #13 M mboran Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 27 Nis 2012 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Arkadaşlar inanaın diğer servislerinde farkı yok benim aracım da Nissan Qashqai ondada bakım fiyatı 390 tl
Arkadaşlar inanaın diğer servislerinde farkı yok benim aracım da Nissan Qashqai ondada bakım fiyatı 390 tl