Bagajda benzin tasımak ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cifteksoz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benımde bitio en temizi 1.5 lıtrelık su sısesıne alyrm benzın sora o benzınle benznciye zaten ogrencıyız bıde bidona mı para werelim :D zaten bıdonla dokerken bi kısmı yere dokuluo :D

20-22 yaş civarında tarla sürmeye giderken o resimdeki bidon gibi 30-40 lt lik mazot alırdım traktörün yanına.Ama o koşullar ile bu koşullar farklı.Offroad takılanlar arazi turuna çıkarken taşıyorlardır bence.Otomobilde uzun dağ yollarından çıkmayan biri haricinde taşımanın tehlikesi , gerekliliğinden çok daha fazla.

Biz arabaya Koycak benzin bulamıyoz yedek Nasıl taşıyalım :D

araç kaç lira yakıyo diye iddialaşmıştık. O zaman 1 kez koymuştum bagaja 2 adet 5 lt.

normalde depo doldurulup 100km gittikten sonra tekrar doldurulur, kaç lt yaktığı bulunurda biz tersini yaptık tabi:D deponun pisliğinide çekmiştim, cok dertlenmiştim o zaman.. çocuktuk tabi iş iddaya binince kaybediyoruz kendimizi.

Benim araba benzinli ama ben depoda mazot taşıyorum:)

Biz arabaya Koycak benzin bulamıyoz yedek Nasıl taşıyalım :D

yedek bıdonda tasıycagıma depoda tasırım :) cunku bu astralarda 30 dan asagı almadın mı menzıl degısmıo :D yakıt al yakıt al dıyıp duruo

Benim bildiğim kadarıyla depo haricinde bagajda benzin taşımak kanunen yasak. Mahalli kolluk görevlilerinden izin almak gerekiyor.

Bence birkez daha düşünün bunu derim, hem kanunen hemde can ve mal güvenliğiniz için.

doğrudan benim olmasada amcamın aracının (kangoo) bagajında biz mazot taşıyoruz fazladan. neden? küçkü bagajda koca jenatator var haliyle yedek mazot şart oluyor :)

Depoda benzin varkne yedege ne gerek var, benzin ibresine göz atsan yeter, benzin lambası yandıktan sonra bile 50 km kadar gidiyor, 50 km de de illaki bir istasyon vardır, zaten istasyon olmayan bir bölgede ilerliyorsan, yarım depoya indiğinde hemen dolduracaksın

bence de plastik bidonla bagajda benzin taşımak riskli

Geri