Aynı sorunu arka stop lastikleri eskidiği için yaşadım. Muhtemelen ondan olabilir. Yalnız stopu sökmeden bazen bulunamıyor bir baktırmanızda fayda var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı sorunu bende yaşadım.Aşırı yağışlı havalarda bagajın sağ ön köşesi sürekli ıslanıyordu ve ben depo havalandırma muzulunun kenarlarından sızdığını düşünüyordum.servise gittim bulamadılar neymiş eendim bagajı boşaltacaklar içini suyla doldurup kontro edecekler arabayı su basacak resmenBirde stoplardan gelebileceğini söyledi usta dedim hiç sanmıyorum dediğim yerdeki su izlerini gösterdim yine inanmadı .onlardan depo havalandırma muzulunun kenarlarını silikonlamalarını istedim o günde beri arabam artık su almıyor.Ar
Aynı sorunu arka stop lastikleri eskidiği için yaşadım. Muhtemelen ondan olabilir. Yalnız stopu sökmeden bazen bulunamıyor bir baktırmanızda fayda var.
Kontrol etmek için stopları sökmene gerek yok, bagajın iç kısmından stopların alt kısımlarına gelen yerlere kuru bez, pamuk, kağıt havlu tarzı ürünler yerleştirip bunların ıslanıp ıslanmadığını takip etmek yeterli olur.stopları sökmedim ama iç kısmına el yordamıyla yetiştiğim
yerlerde ıslaklık filan yok ama sökmek lazım sonuca ulaşmak için
Kontrol etmek için stopları sökmene gerek yok, bagajın iç kısmından stopların alt kısımlarına gelen yerlere kuru bez, pamuk, kağıt havlu tarzı ürünler yerleştirip bunların ıslanıp ıslanmadığını takip etmek yeterli olur.
yahu kahvenin lafımı olure kahve ısmarlarım diyorsan bir ara bir baskına gelelim
bagaja ben girerimneredesin bu arada ?
tamam olur inş denk gelirse görüşelimkısmet olursa görüşelim bir ara...
tanışmış oluruz h.sonları genelde biraraya geldiğimiz olur...buluşursak sanada haber verelim