bagaj su almış

Aynı sorunu arka stop lastikleri eskidiği için yaşadım. Muhtemelen ondan olabilir. Yalnız stopu sökmeden bazen bulunamıyor bir baktırmanızda fayda var.

Aynı sorunu bende yaşadım.Aşırı yağışlı havalarda bagajın sağ ön köşesi sürekli ıslanıyordu ve ben depo havalandırma muzulunun kenarlarından sızdığını düşünüyordum.servise gittim bulamadılar neymiş eendim bagajı boşaltacaklar içini suyla doldurup kontro edecekler arabayı su basacak resmen:)Birde stoplardan gelebileceğini söyledi usta dedim hiç sanmıyorum dediğim yerdeki su izlerini gösterdim yine inanmadı .onlardan depo havalandırma muzulunun kenarlarını silikonlamalarını istedim o günde beri arabam artık su almıyor.Ar

ben çamurlukta lastiğin üst kısımlarında kırık çatlak varsa içeri
su sızıyodur diye düşündüm ama park halinde su aldığı için bu ihtimal yok
geriye savaş abinin dediği anteni bugün baktım altındaki conta yırtılmış
bide gevşek duruyor sağa sola 1 cm oynuyo, bide stoplar, ve sizin bahsettiğiniz
depo havalandırma yeri, başka biyer yok zaten :D
ben sorunu bulmadan servise gitmek istemiyorum çünkü servise gidince sorunum çözülsün isterim, yani böyle bişey için defalarca git gel sinir eder
ayrıca ne vaktim var nede sabrım :D

Aynı sorunu arka stop lastikleri eskidiği için yaşadım. Muhtemelen ondan olabilir. Yalnız stopu sökmeden bazen bulunamıyor bir baktırmanızda fayda var.

stopları sökmedim ama iç kısmına el yordamıyla yetiştiğim
yerlerde ıslaklık filan yok ama sökmek lazım sonuca ulaşmak için

e kahve ısmarlarım diyorsan bir ara bir baskına gelelim :)
bagaja ben girerim :) neredesin bu arada ?

stopları sökmedim ama iç kısmına el yordamıyla yetiştiğim
yerlerde ıslaklık filan yok ama sökmek lazım sonuca ulaşmak için
Kontrol etmek için stopları sökmene gerek yok, bagajın iç kısmından stopların alt kısımlarına gelen yerlere kuru bez, pamuk, kağıt havlu tarzı ürünler yerleştirip bunların ıslanıp ıslanmadığını takip etmek yeterli olur.

Kontrol etmek için stopları sökmene gerek yok, bagajın iç kısmından stopların alt kısımlarına gelen yerlere kuru bez, pamuk, kağıt havlu tarzı ürünler yerleştirip bunların ıslanıp ıslanmadığını takip etmek yeterli olur.

tşkler abi bende yarın sökmeyi kafaya koymuştum
dağıtacaktım resmen :D

kısmet olursa görüşelim bir ara...
tanışmış oluruz h.sonları genelde biraraya geldiğimiz olur...buluşursak sanada haber verelim

bendede silecek suyu kutusunun altından aldı debriyajın üstünden ayağıma su damladı doğal olarak döşemenin altı göl oldu kaportacı buldu hemen delik nasıl olduysa olmuş kapattı orayı şimdi sıkıntı yok tabi o suyu ordan çekmek mesele hala war biraz...en sıkıntılı araba arıza bence...

Geri