Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beyaz astralarda krom uygylamaları fazla bellı olmuyor dıye dusunuyorum ama sıyah.kırmızı yada teknık gri araclarda daha belli oluyor ayrıca dun opisde gördüm halıl abıyle bırlıkte yenı bır lacıvert renk cıkmıs arkadaşlar yenı bır renk parlement mavisi gibi koyu lacivert değişik durmus
Hakan Bey resimler için çok uğraştım ama yükleme hatası veriyor. o yüzden mail adresinize attım resimleri Bilginize.
[/quote]
teşekkür ederim sn. bartowski çok yardımcı oldu, bagaj altı krom çıta beyaz da pek belli olmuyor ondan vazgeçtim ama bagaj açma
yerinin altındaki krom çıta çok belirgin ve hoş durmuş sanırım ondan alıcam
Rica ederim Hakan bey ise yaradina sevindim.bagaj acma yerindeki krom cita opel logosu ilede uyumlu durdu.
[quote author=Gökhan_55 link=topic=1564.msg33519#msg33519 date=1306043628]
cıks ikisinide canlı gördüm kişisel fikrim aracın orijinalini bozmamalı hiçbir şey... sanki orijinalmiş havası katmalı bence..
Astra j hb için komple cam çıtası mevcut sitelerde ama sports tourer ile ilgili bir ürün bulamadım. Servisten yaklaşık 2500 TL gibi bir fiyat verdiler. Hb için olanı komple set olarak 400-500 TL civarında. Sports tourer için olanıda çıksa ne güzel olacak ) Herhangi bir fikri olan paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler...