[B]Astra h cd30mp3 a uyumlu amfi yardım[/B]

tamam teşekkürler:D:D

fotoraf0091.jpg

sayın okican..

biliyorsunuz ben de aynı dertten muzdaribim...izmirde böyle orta yollu ses sistemi yapabilecek yer tavsiye edebilir misiniz? veya parçaları tek tek biz alıp montajını mı yapalım...ben bagajda öyle kutu bas falan istemiyorum.bagaj bana her zaman lazım...anladığım kadarıyla bir anfii bir takım companent veya iki takım işimizi görüyor...öyle değilmi?

off topic olacak ama...
astra sedanda bas sesi almak çok kolay olmayabilir.ama zaten anladığım kadarıyla çok büyük bir ses istemiyorsunuz.
internetten gerekli parçaları alın.daha sonra sizi ekonomik bir şekilde montajı yapacak bir arkadaşa yönlendiririm.
eğer ses sistemini geliştirecekseniz subwoofer kullanmadan olmaz.
bazı konularda arkadaşların çözemediği birşey var.mid tiz componentler bas ses vermezler.orjinal hoparlör kadar bile bas ses alamazsınız.daha kötü olur.o nedenle bütçeye göre ya 5-6 kanal bir amfi+2 çift comp+subwoofer, yada 4 kanal bir amfi+1 comp+subwoofer seçeneklerinden birini uygulamak lazım.araç büyükse ilk seçeneği öneririm.
her durumda küçük ve kapalı kutuda çalışan az yer kaplayan bir subwooferla sistemi desteklemelisiniz.
marka ve model konusu ise çok karışık.bütçeyi belirtmeden birşey önermek zor.

teşekkür ederimm....

Arkadaşlar bende 5 gün önce Ankara da Opel Astra Classic III Essentia Konfor Paketi aldım araçta CD 30 radyo/CD/MP3 çalar - 7 Baz Hoparlör var yalnız ses kalitesi düşük bence, gürültülü değil ama kaliteli baslı bir ses isterdim açıkçası ve orijinal teybini bozmadan neler yapabilirim ortalama 400 500 liraya Teşekürler... Örnek olarak bir küçük yer kaplamayacak bir bus bir anfi orijinal teybe takmak mümkün'mü?

Geri