[B]Astra h cd30mp3 a uyumlu amfi yardım[/B]

bütçeni tam oluşturmadan hiç bulaşma derim.
2 çift komponentle bas sesleri alamıyacaksın.kurduğun sistem seni tatmin etmeyecek.
maliyeti düşürmek adına 1 comp+sub+4 kanal amfi uygulayabilirsin.
öneri olarak jbl 75,4 amfi işini görür.
comp olarak hertz hsk 165 olabilir.çok iyi bir ses tonu var.
bas olarak da 25 veya 30 cm yine hertz den tek bobin bir model kullanabilirsin.kapalı kutuda amfnin 2 kanalını köprüleyip beslersen yeterli sesi alırsın.

teşekkürlerr araştrmaya başlıyorum. ama yuksek ihtimal bas olayına girmicem bana orjinalden aldığım sesin biraz daha kalitelisi yeterli net bi ses daha dogrusu ama bakıcam. teşekkürler tavsiyen için.

fotoraf0091.jpg

Son düzenleme:
eğer mid-tiz component kullanırsan ki kullanabileceğin en mantıklı donanım bu olacak, o zaman şu an kullandığın orjinalinden bile daha az bas sesi alacaksın.hatta hiç almayacaksın:D
çünkü crossoverlar bas sesi iletmesin diye çalışıyorlar zaten.o nedenle 25 cm kapalı kutuda çalışan az yer kaplayan bir sub ile sistemi desteklemelisin.

1000 ytl yeterli ses sistemi yapabilirsin sahibinden vb. sitelerde komple setler satıyorlar JBL + Pionner + Kicker vs vs bende bi tavsiye bunlara bak bence fiyatlarda tam senin bütçene göre kablosuna kadar setin içinde alıosun 700 800 ytl komple set al birde ana üniteni 150 200 ytl değiştir ufak da olsa pionner falan almanı tavsiye ederim ses kalitesi çok fark edio bizim astar h ların ana ünitesi çok bitik yazık olmasın verdiğin paraya ses alıcam die acınca patlatıo komponentleri başıma geldi yazıyım dedim simdiden kolay gelsin ...

ana üniteden kasıst nedir acaba yani cd30mp3 ümü değiştiriym..?

fotoraf0091.jpg

Son düzenleme:
ana üniteden kasıst nedir acaba yani cd30mp3 ümü değiştiriym..?

fotoraf0091.jpg

Bence değiştir ginede sen bilirsin kolay gelsin ...

1000 tlye güzel sistem kurarsınız. ayrıca resimdeki anfi neye göre işinizi görür mü bu önemli.

• Amplifier Type: Multi Channels
  • Bridgable: Bridgable
  • RMS Power at 4 Ohms: 30 W x 4
  • RMS Power at 2 Ohms: 35 W x 4
buna 2 adet pioneer kayık bağlarsınız 6993s 460 watt 80 RMS anca bunları tam besleyebilir...arkadaşın 1 sub 2 oval besliyor dediğine bakmayın...beslemekten beslemeye fark var...size onun yerine göstereceğim anfiyi almanızı tavsiye ederim...fiyat performans olarak düşününce bu fiyata alınabilecek en iyi anfi olduğunu düşünüyorum birde kredi kartınız varsa peşin fiyatına taksit yaptıkları bankalar var kargo da ücretsiz süper bişey...

http://www.hepsiburada.com/xetec-ve...ils.aspx?productId=otelf7630&categoryId=26050

sizin her türlü işinizi göreceğine inanıyorum.

önerin için teşekkürler şimdi benm istediğim öle bagajımda bas kutusu fln vs istemyrm standart ses sistemimin aynı ses türünde ama daha fazla akustik gibi yani net ve dolgun sesle cıkartabilmeyi istyrm. bana tam olarak 1 amfi bir veya iki takım kompenat markası modeli sölermsn tam bi arastriim. hiç anlmyrm bu muzik işinden bildiim hem home sistem araclardan 0 anlyrm:D:D:D:D

fotoraf0091.jpg

Son düzenleme:
sadece anfi ve komponent mi istiyosunuz ? eğer iki takım komp. bağlıyacaksanız örnek verdiğiniz anfi işinizi görür gibi. ama 1 takım oval 1 takım komponent ve 1 adet bass istiyorsanız dediğim gibi başka anfileri alabilirsiniz...size önerebileceğim JBL komponentler olabilir bende var ve sesi çok net bozmadan veriyor...genelde komponent de JBL...ovallerde pioneer...wooferlarda kicker ve JBL...anfide JBL..Kicker...tarzı ürünler piyasada daha çok tercih ediliyor...dediğim gibi daha iyi anlayan arkadaşlar başka tercihlerde sunabilirler...

Geri