Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunu yağ çubuğunu çekip mi gözlemlerdiniz? Yoksa yol bilgisayarında gösterilen yağ ömrüne göre mi söylüyorsunuz?fatih_023 link' Alıntı:6500 KM aracın yağı %23 e düşmüşş bu gibi durumla daha önce karşılaşan arkadaşlar varmı acaba
benim aracım sadece 200 kmde %66 da ben 6500 km ye gelsem heralde eksiye düşerim, ancak olay yağın azalması yada eskimesi değil araca fabrikada koyulan yagın süresinden o yüzde siliniyor, bunu sıfırlama yani%100 yapma metodu var,ancak ben tam bilnmiyorum bilen bir arkadaş mutlaka yazar sizde yağ çubuğundan bakarsınız yağa sıkıntı yoksa sıfırlar 15000 e kadar binersinizfatih_023 link' Alıntı:6500 KM aracın yağı %23 e düşmüşş bu gibi durumla daha önce karşılaşan arkadaşlar varmı acaba
yol bilgisayarından baktımA14NET link' Alıntı:Bunu yağ çubuğunu çekip mi gözlemlerdiniz? Yoksa yol bilgisayarında gösterilen yağ ömrüne göre mi söylüyorsunuz?
Onu çok dikkate almanıza gerek yok. Zaten yağ miktarını değil, ömrünü bildiriyor. Sanırım hem süre hem km olarak hangisi az ise onu ömür olarak bildiriyor. Bir yağ çubuğunu çekip yağ seviyesine bakın. Seviye OK ise, 1 yıl veya 15,000km ye kadar devam. (Hangisi önce dolarsa)fatih_023 link' Alıntı:yol bilgisayarından baktım
haklısın sanırım bi yağ çubuğuna bakmakta fayda varA14NET link' Alıntı:Onu çok dikkate almanıza gerek yok. Zaten yağ miktarını değil, ömrünü bildiriyor. Sanırım hem süre hem km olarak hangisi az ise onu ömür olarak bildiriyor. Bir yağ çubuğunu çekip yağ seviyesine bakın. Seviye OK ise, 1 yıl veya 15,000km ye kadar devam. (Hangisi önce dolarsa)
fatih_023 link' Alıntı:haklısın sanırım bi yağ çubuğuna bakmakta fayda var
ender abi sıfırlama olayını biliyorum ama şuan 6500 km sıfırlarsam şuan çok sağlıklı olurmu bilmiyorum en iyisi bi yağ çubuğunu kontrol etmek, ya bi de bi uğursuzluk var arabanın üstüğnde anlatamam geçen hafta devlet hastanisnde arabanın sağ ön kapsına sürtmüşler dünde evin önünde çocuğun biri bisikletle sol arka farın oaraya çarpmış boyası kalkmış kızgınkırbac,bu sabah arabaya binerken bide baktım sağ arka teker biraz inik bide üstüne bu yağ olayı geldi acayp canm sıkıldı yaaçellocu link' Alıntı:Fatih göstergeyi sıfırlamak istersen, kullanma klavuzunda sayfa 93 'te detaylı anlatım var
http://www.opel.com.tr/content/dam/Opel/Europe/turkey/nscwebsite/tr/04_Owner/02_Manuals/Astra_J/Kullan%C4%B1c%C4%B1%20El%20Kitab%C4%B1_KTA%202685-2_Bask%C4%B1%20Agustos%202010.pdf