aynammm kırıldıı

geçmiş olsun
 
geçmiş olsun iiki eline bişey olmamış..Trafikmi çağırdın ??
 
saolunnn trafik filan cagırmadımm.. aramızda hallettikk..
 
geçmiş olsun bende astra g varkende ışıklarda bekliyordum belediye otobüsü benimde aynamı kırmıştı bende parasını almıştım şöförden
 
Valla trafik gelmeden aranızda halletmeniz ve o kadar parayı adamdan bi seferde alabilmen büyük başarı..helal olsun adama..
 
geçmiş olsun dostum cana gelmesin
 
geçmiş olsun
 
saolunn arkadaslarr. . .
 
benimde başıma benzer bir olay geldi. Altımda çin malı motordan vardı. Motoru parkettim. İndim arkamdan bir tane adam doplo ile gedi önüme park etti. Elektrik ödemek için kuyrukta duruyorum. Neyse adam geldi arabayı çalıştırdı. Geri geri geldi dur dememe kalmadı motora vurdu ve ön çamurluk ile direksyondaki plastikleri kırdı attı. Vereceği üç kuruş para adam koymasaydın gibi konuşmaya başladı benimde kafam attı. Dedim ödeme ama bekle ben polis çağırayım dedim ödemeye niyetli olmayan adam kuzu kuzu ödemek zorunda kaldı. Parçacıya telefon açtım. 75ytl istedi bende aldım adamdan. Diğer yandan bu olaydan 1 ay önce gecenin dördünde Mitsubishi kamyon ile bir tane craysler araca gerigeri çarptım. Gecenin körü aracın boya izi falanda kalmamıştı ama insanlık namına telefonumu yazıp sileceğine bıraktım. 1milyar masraf çıkmıştı.
 
1 milyarda cokmus :D
 
Geri
Üst