Park halindeki aracıma çarpma başarısı

Ynt: Park halindeki aracıma çarpma başarısı

Bende kaza geçirdiğimde benim evrakları da vermiştim karşıya, %100 o hatalıydı, sigortama ya da kaskoma dokunulmadı. Sanırım kazaya karışan iki araç olduğu için formalite gereği isteniyor olabilir. Hoş benim olayımda 3 arabaydık, herkes birbirine verdi. Evrakları yani. ((:

GNSpower link' Alıntı:
Bende kaza geçirdiğimde benim evrakları da vermiştim karşıya, %100 o hatalıydı, sigortama ya da kaskoma dokunulmadı. Sanırım kazaya karışan iki araç olduğu için formalite gereği isteniyor olabilir. Hoş benim olayımda 3 arabaydık, herkes birbirine verdi. Evrakları yani. ((:

Sonra hep beraber uşağa? :) Adamın sekreterine postayı koydum, ehliyet ve ruhsatımı gönderiyorum; ama trafik poliçemle yapacağınız bir işlem yok, dolayısıyla göndermiyorum dedim. Bakalım neler olacak.

yağlı çekiç, öpücükle çektirme ve pastayla ilk günkü gibi olur, böylelikle gelmiş geçmiş olsun, bazen böyle küçük olumsuzluklar büyük şeyleri atlatır..

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun sıkıntı yapma hallolur bendede var bu tür sorunlar herkeste var sonuçta istanbulda yaşıyoruz.

Geri