Park halindeki aracıma çarpma başarısı

Ynt: Park halindeki aracıma çarpma başarısı

Öncelikle cok gecmis olsun, gercekten cok can sıkıcı bir durum. 2.sorunuzla alakali sanirin ozel servislerde de tutanak ile tamirat yapilabiliyor diye biliyorum. Bence tamir icin onerilen ozel servis ile bir telefon gorusmesi yapin derim

geçmiş olsun.. :(

Kardeş geçmiş olsun

nanisa link' Alıntı:
ben senın ne demek ıstedığını anladım ama o konuşmayı daha olay yenıyken yapman lazımdı artık ış ışten gectı tutanakları ver servıse  gıtsın

Cumartesi önce şu kaportacılara bir gideyim, bir akıl alayım. Baktık onlar da başa çıkamayız diyorlar, dosdoğru servise giderim. Yarın adamdan ehliyet, ruhsat ve sigorta poliçesinin örnek birer nüshasını aldığım takdirde konu kapanır. Aracımın değer düşüklüğü falan benim pek umrumda değil aslında, boya moya çok dert etmiyorum, görüntüsü içime sinsin aracımın yeter bana. Bu kaza dolayısıyla mezarcılık yapacak adam da zaten satın almasın aracımı ileride; ama yine de boyasız bir yapım şekli varsa illa ki tercih edilir.

Herkese iyi dilekleri için teşekkür ederim. Allah sizleri bundan ve beterinden korusun.

çok geçmiş olsun bende iki gün önce mağdur oldum bu konudan dolayı

Geçmiş olsun.

geçmiş olsun. hiç kafanıza takmayın. Her işte vardır bir hayır, belki bahanesi olur da bunu satıp OPC alırsınız  :D

geçmiş olsun

Geri