aydınlatma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dogu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

dogu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar.bende 96 model opel vectra var.bildiğiniz gibi far sinyal takımı ayrı ben tek parça olandan taktırmayı düşünüyorum(makyaj kasa olandan) hangi modelın uydugunu bilen varsa lütfen cvp yazsın.yardımlarınız için şimdiden tşk.

cdx modelinin yani 2000 model opellerde olanlar uyar aynı arabadan bendede var benimki 98 vectra b kasa cd bende aynı şekil üst model araçların olanlarından taktım sorun yok

arkadaşım bide fiyatı hakkında bilgi versen.farlar güzel görünüyo eline sağlık tertemiz olmuş

arkadaşlar kafanızda soru işareti kalmasın hiçbir problem olmuyor panjuruda değiştirip b2 panjuru alırsın cilli gibi olur :)

farlar çok yakışmış whıte veccy kazasız güle güle kullan.
birde far yıkama bulup taksan süper olur. ben çok memnunum.

Son düzenleme:
farlar çok yakışmış whıte veccy kazasız güle güle kullan.
birde far yıkama bulup taksan süper olur. ben çok memnunum.

saol ethem abi far yıkama sisteminide yapcaz yavaş yavaş
ama daha önce stop buldum bir yerde harika duruyor bizim kırmızı stopların aynısı renk falan aynı herşey aynı ama şeffaf daha önce ben görmemiştim onlardan hiçbiryerde kısmetse bu hafta onlarıda alıcam

bu arada arkadaşım ethem abinin sattığı farlar benimkilerden sana tavsiye ediyorum sağdan soldan çıkma alsan ayakları problemli olur buhar yapar camı çiziktir ikisi birbirinin rengini tutmaz birsürü problemle karşılaşırsın ben senin yerinde olsam kaçırmam mademki niyetin var b2 far almaya biraz daha fazla ver adam gibi olsun..

Geri