Audi A3 1.6 Attraction _?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fætih

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar baslıkta bahsi geçen araç için yorumlarınızı alabilirmiyim :) sınırları zorlıyarak almayı düşünüyoruz...bahsi geçen model aralığı 1997 -2000 arası :)

Atraksiyon yapma hiç:p

güzel ama bir o kadar sert bir araçtır. otomatik mi düşünüyorsunuz. 3 kapı mı, 5 kapı mı? motor olarak gayet güzel ve sağlamdır. ama ben 1,8t yi tercih ederim. ama ben olsam audi olmazdım. tabi bu benim fikrim. evet güzel araç, şekil olarakta bayaa kışkırtıcı duruyor ama ne bileyim araçlar çabuk çöküyor gibi geliyor bana. dısarından bakınca sanki 3-5 yıl içinde eskimiş havası oluyor. bu da galiba kasa değişimlerinden kaynaklanıyor. birde nerden baksan 18000-23000 lira vereceksiniz o modelde bir araca. ama genel olarak güzel araçtır.

1.6 o kasada çok yakar.
bir de bana 2004-2005 ten sonraki makyajlı kasa daha hoş geliyor. elbette sizde bu modellere bakarsınız. bu biraz da finansal durumla alakalı. ben şahsen finansal durumu da zorlayarak bu aracın bu model aralığını düşünmezdim.

arkadaşlar baslıkta bahsi geçen araç için yorumlarınızı alabilirmiyim :) sınırları zorlıyarak almayı düşünüyoruz...bahsi geçen model aralığı 1997 -2000 arası :)

Benim Anadolu delikanlısı Burjuva değil diye savunduğum adama bak..Audi alıcakmış...:( :)

Benim Anadolu delikanlısı Burjuva değil diye savunduğum adama bak..Audi alıcakmış...:( :)
ya abi araç dayıma alınıcak herhalde ama o askerde olacağı ıcn ben kullanıcam :) gitti bir tane citroen xsara aldı pek hosuna gıtmedı satılığa cıkarttı ya corsa yada bundan düşünüyoruz...corsayı daha öncede kullanıp bildiğimiz için konu açmadık ondan yanı yoksa forever opel :D

O model aralığında düşünüyorsan a3 e drek rakip golf 4 lerede göz gezdir. benim çocukluğumun efsane arabalarından. İçi dışı mükemmel uyum.

Tüpe çok uyumlu imiş 1.6 102 klasik VW motorları. Ben birgün 1.6 VW motorlu bi araba alırsam kesin tüp takarım.

Tüpe çok uyumlu imiş 1.6 102 klasik VW motorları. Ben birgün 1.6 VW motorlu bi araba alırsam kesin tüp takarım.
bora vardı bende daha önce 1.6 otm. 102ps aynen lpgliydi ve ne yaptıysam lpgde km'de 30 krşdan aşağı indiremedim benzini hiç sormayın 50 krş şimdi 1.3 cdtı 16krş:D

o kasa a3 için birtek 1.8 t ilgimi çekiyor...

Geri