Ynt: Atermik Cam
metal film ne oliki. Ne işe yarıyor
metal film ne oliki. Ne işe yarıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dinojasie link' Alıntı:metal film ne oliki. Ne işe yarıyor
dinojasie link' Alıntı:metal film ne oliki. Ne işe yarıyor
markopasa86 link' Alıntı:Mert bırak şimdi aterik camı materik camıda ben araca bir video çekmeyi düşünüyorum, bir yardım eli uzatta beraber halledelim şu işi bir haftasonu Kafamdaki videoyu çekebilmem için birinin daha olması gerekiyo yanımda.
markopasa86 link' Alıntı:Mert bırak şimdi aterik camı materik camıda ben araca bir video çekmeyi düşünüyorum, bir yardım eli uzatta beraber halledelim şu işi bir haftasonu Kafamdaki videoyu çekebilmem için birinin daha olması gerekiyo yanımda.
GNSpower link' Alıntı:İzmir'de olaydın. Aah ah. (
Tv lerdeki otomobil tanıtımları gibi birşey çekmek istiyorum aslında, kamerayı fln yol kenarına koyup önünden geçmek vs..Bunu yapmak içinde mağlum yolun bol olması lazım, ya çok erken saatte çekecem yada yolun boş olduğu bir yer ( şile tarafı yada avrupada Büyükçekmeceden sonrası) lazım... Hatta bi kamera daha bulup sağ yan aynaya bağlamayı bile düşünüyorum yalnız seslendirmeyi nasıl yapıcam onu bilmiyorum...Videonun arkasında hafifte bir müzik on numara video olurMeRt link' Alıntı:Nasıl bir video olacak o
Büyük bir prodüksiyon galiba
Öekeriz dersen ben izmirede gelirim sıkıntı olmaz, bi feribto biletine bakar izmirde olmam. Ecoflex le az mı gidip geldiydim eyy gidi günler special_PartymanGNSpower link' Alıntı:İzmir'de olaydın. Aah ah. (
markopasa86 link' Alıntı:Tv lerdeki otomobil tanıtımları gibi birşey çekmek istiyorum aslında, kamerayı fln yol kenarına koyup önünden geçmek vs..Bunu yapmak içinde mağlum yolun bol olması lazım, ya çok erken saatte çekecem yada yolun boş olduğu bir yer ( şile tarafı yada avrupada Büyükçekmeceden sonrası) lazım... Hatta bi kamera daha bulup sağ yan aynaya bağlamayı bile düşünüyorum yalnız seslendirmeyi nasıl yapıcam onu bilmiyorum...Videonun arkasında hafifte bir müzik on numara video olur