allah yardımcın olsun..kafayı taktıkca daha da büyür gözünde..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen dızelıne bınmıssın ben daha 1000km de sıfır 1.4 benzınlısıne bındım ondan ınınce araba kullanmayı unuttugumu anladım kendı aracımı kullanamadım ne ıgrenc ne odun ne sekılı bozuk bı arabadır gıtmıyor gıtse yolda durmuyor.. hep opel gene opel dıorum....Ya arkadaslar gözunuzu sevim öle yada böyle kullanın gıtsın opelını sevmeyen bırde reno clıo dızel bı araca bınsın , dün kullandım bı 15-20 dakıka yahu araba dıye cıkartanın hadı cıkdı , alanında yanı akıl suphesı olması lazım bıldıgınız odun araba yahu sız opelden sıkayet edıyorsunuz şahsi dusuncem su ki opel paramparca bıle olsa bınılır ,,,
1-teybin havalandırmasında bir sorun varsa aşırı ısınıp koruma amaçlı kendini kapatması normal.anlayan birine söktürüp baktırmak gerekli.belki de havalandırma kanalları falan kapanmıştır.arkadaşlar bıktım bu sorunlardan yemin ederim ya,
1)teyp kendi kendini kısıyo ister 10 dk dinle ilk ister 1 saat kısıyo kendi açamıyorum sesi
2)1-2 ayda bir sis farı ampulü kesin patlıyo bi sağ patlıyo sonra sol patlıyo
3)sıcakta klima kapalıyken bile araba gitmiyo zorlanıyo
4)1 den 2 ye alırken çat diye şanzımandan ses geliyo sanki debriyaja tam basmamışsın gibi easytronic araç 30000 de daha
5)arabada pas var
6)camları kapatırken kapı motorlarından ses geliyo
sizce ne yapayım anlamıorum bıktım artık