Astranın iyisine amerikan binermiş..

devil_berk22

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herşeyde olduğu gibi yine amerikan arkadaşlar astranın kendilerine özel versiyonuna biniyorlar bizden ucuza bizden iyi yaşayan ülkede yaşamak güzel bir duygu olsa gerek
amerikanastra.jpg

Berk bey merhaba,

Astra evet ama Opel diil. İşin doğrusu Opel,Amerikada Saturn,Avustralya' da Holden, Britanya ve İngiltere'de Vauxhall Avrupa'da ise Opel diye isimlendirilmiştir.

Yani resimdeki araba, eğer hatchback ise Saturn Astra, eğer sedan ise Saturn Aura dır.

İyi akşamlar.

Son düzenleme:
Hayat onlara güzel zaten. Geçim derdi yok, hiçbişeyin sıkıntısını çekmezler.

Berk bey merhaba,

Astra evet ama Opel diil. İşin doğrusu Opel,Amerikada Saturn,Avustralya' da Holden, Britanya ve İngiltere'de Vauxhall Avrupa'da ise Opel diye isimlendirilmiştir.

Yani resimdeki araba, eğer hatchback ise Saturn Astra, eğer sedan ise Saturn Aura dır.

İyi akşamlar.
Müthiş açıklamışsınız teşekkürler

Evet Saturn Astra bu :)

08.saturn.astra.340.jpg

Berk bey merhaba,

İyi akşamlar.

iyi akşamlar yanlış anlaşıldım sanırsam ben opel demedim zaten astra dedim ancak isim önemli değilki ucuza daha kaliteli daha özellikli araçlara bindiklerini belirtmek istedim sadece

Ben yanlışınız var demedim ki Berk bey.

Amerika'da araçlar ucuz gerçekten ama araçları şehir merkezine sokmak için ciddi ücret ödemek zorundasınız. Birde otoparkların ücretide çok ciddi yüksek. Yani dediğiniz gibi araçlar ucuz ama aracı almak için değil onu kullanacak yola sokmak için daha ciddi para ödüyorsunuz Amerika'da.

Tekrar iyi akşamlar.

evet ikinci el freelander 2'lerin beş bin dolar olduğu ülke. orda her şey ucuz ama geçim derdinin olmayışı felan biraz hayal gücünün ürünü. işin aslında yeryüzündeki kötülüğün ve vahşetin kaynağında insanlar nasıl geçim derdi çekmeden rahat bir hayat sürsünler ki?

Sadece görünüşte öyle oralar,örnek olarak yabancı ülkeden,İstanbul'u hiç görmemiş birisine direk Etiler'i göstersen heryerin öyle olduğunu sanar.
Bence aynı durum..:)

adamlar yıllardır hollywood ile dünyanın gözünü boyuyorlar...

Geri