Astranın iyisine amerikan binermiş..

valla onlar daha güzel:D

bEN pek bir fark göremedim bizdeki Astra ile ama? Izgara ve jant dışında?

Berk bey merhaba,

Astra evet ama Opel diil. İşin doğrusu Opel,Amerikada Saturn,Avustralya' da Holden, Britanya ve İngiltere'de Vauxhall Avrupa'da ise Opel diye isimlendirilmiştir.

Yani resimdeki araba, eğer hatchback ise Saturn Astra, eğer sedan ise Saturn Aura dır.

İyi akşamlar.
Ne fark eder ki hepsi aynı araba. Vauxhall ile Opel'in sadece logoları ve ön panjurları farklı geri kalan her yeri aynı. Ama iş amerikaya gelince adamlar oradaki müşterileri ve pazarı göze alarak daha farklı makyajlar motorlar yapıyorlar. Allah bilir bu astranın motoru V6 2.5 falandır. Zaten arkadaş da onu demiş, her yerde aynı ama amerika da farklı.

Araba astra değil arkadaşlar Vectra c-2 nin saturn versiyonudur ... Adıda saturn auradır.

lrg_article_10867-img_0.jpg

2008-Saturn-Aura-XR-08.jpg

saturn-vectra-spye.jpg

A673BB43DEBA49A4B91ACB640D90F824.jpg

saturn-aura-green-line-dash.jpg

Saturn_Aura_2008_XR_4-cyl_rfq_EX.jpg

Son düzenleme:
adamlar bu modelde ınsıgnıa ya cok yaklasmıs
bana mı oyle geldı yoksa?

...

Son düzenleme:
valla saturnmudur nedir,cok güzel arac..

Ne fark eder ki hepsi aynı araba. Vauxhall ile Opel'in sadece logoları ve ön panjurları farklı geri kalan her yeri aynı. Ama iş amerikaya gelince adamlar oradaki müşterileri ve pazarı göze alarak daha farklı makyajlar motorlar yapıyorlar. Allah bilir bu astranın motoru V6 2.5 falandır. Zaten arkadaş da onu demiş, her yerde aynı ama amerika da farklı.

beni anlayan birisi çıktığı için teşekkür ederim.

Geri