bugün bende bitane gerizekalıya çarpıyodum. Kadıköy boğadan rıhtıma inerken ışıklarda bana yeşil yanmasına rağmen önüme atlayan ahlaksız insanlardan kurtuldum. Yolu yaptıran kişinin kızı kırmızı ışığa aldrış etmeden önümde belirdi. Bana yeşil yanıyordu ve her saniye önüme birileri atlıyordu. Hepsinden sıyrıldım ve en son malum kişi önümde belirdi. Hızım yaklaşık 20 idi ve birden frene asıldım. Araba hafiften kaydı ve o anlık sinirle kişiye "gerizekalımısın" diye bir soru yönelttim. Cevap vermedi . Çevredekiler ve aslında önümden saniyeler önce atlayarak geçenler bena onaylayan bakışlar attı. Traji komik mi ? Gerçekten komik mi? Komik değil direk acı bir durum mu?
He bu arada köpeğe çok kızmamak lazım. Aramızda bu gibi insanlar oksijen ziyan ederken renk körü bir köpek ne kadar suçlu olabilir ki?
Umarım durumu iyidir .. Uygun bir yerde durup köpeğe bir bakardım yerinizde olsaydım. Çünkü biliyorsunuz , sokak hayvanlarına yardım edecek kimse yok. Belediye yaralı bir köpek gördüğünde direk olarak zehirliyor.!