astra1.7 DTi hakkkında ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selim85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben ilk sahibinden aldım allahı var adam çok temiz bakmıştı ondan olabilir neyse sıkma canını mehmet usta 1.7 nin kompedanı o halleder

eyvallah, bakalım artık mehmet usta ne diyecek ona göre düşüneceğiz...

walla gözüm korktu ondan düşünüyorum kara kara.. bi de dizel cok masraf cıkarır, söyle böyle dediler etraftan.. senelik ne kadar masraf yapıyorsunuz siz? arac kac binde?

dediğim gibi rutin masraflar zaten olur..ama cok keyifli bir arac bana göre..özellikle yakıtına ve yol tutusuna hastayım..aracı 90bınde almıstım 15 ay önce suan için 152 bıne dayaniyoruz..
ustan iyi olup bakımlarınıda aksatmadan yaparsan ve herseyın orjınalınden yana olursan ki ben öyle yapiyorum canın yanmadan keyifli sekilde binersin..
ama guzel arac satmanı istemem.hem g kasa hem dizel hem 1.7 daha ne olsun :)

dediğim gibi rutin masraflar zaten olur..ama cok keyifli bir arac bana göre..özellikle yakıtına ve yol tutusuna hastayım..aracı 90bınde almıstım 15 ay önce suan için 152 bıne dayaniyoruz..
ustan iyi olup bakımlarınıda aksatmadan yaparsan ve herseyın orjınalınden yana olursan ki ben öyle yapiyorum canın yanmadan keyifli sekilde binersin..
ama guzel arac satmanı istemem.hem g kasa hem dizel hem 1.7 daha ne olsun :)
bende satmak istemiyorum..ama böyle masraf yapmaya devam ederse bi gün bırakıcam kalacak öle :( neyse sizlerden olumlu seyler duymak beni biraz rahatlattı..:)

bunlar senden kaynaklanan sorunlar değil ki zaten herşeyini yaptırmışsın birazda keyfini sür derim dizel araç nazlı olur yağını suyunu ihmal etme mazot ve hava filitreni sık sık değiştir

Geri