astra1.7 DTi hakkkında ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan selim85
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

selim85

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar,

Astra 1.7 DTİ arabam var ve kafamda bir sürü soru işareti..bu arabayı kullanan kulanmakta olan veya fikir sahibi olanların yorumlarına ihtiyacım var...ne düşünüyorsunuz? performansı masrafı, bakımı...vs

bizm corsalarda motor isuzu astralarda da aynıysa terddüt etme al tabi kontrol ettirmeyi unutma

bizm corsalarda motor isuzu astralarda da aynıysa terddüt etme al tabi kontrol ettirmeyi unutma
ben aldım ama masraf cıkardı bana...bu araba hep böyle yapacaksa satmam gerekecek.. sizin corsa motorla aynı motor.. senelik ne kadar masraf yapıyorsunuz ortalama ?

ustam şeytan kulağına ben sadece normal bakımlarını yaptırıyorum aldığımdan beri birtek debimetreyi değiştirdim.kat iptali egr iptali ve mehmet ustaya chip yaptırdım .şu an sorunsuz biniyorum .

ustam şeytan kulağına ben sadece normal bakımlarını yaptırıyorum aldığımdan beri birtek debimetreyi değiştirdim.kat iptali egr iptali ve mehmet ustaya chip yaptırdım .şu an sorunsuz biniyorum .
walla dostum ben baya cektim bu arabadan 5-6 ay oldu.. şimdi mehmet usta devrede..1500 civarında masraf yaptı 2 haftada anlamadım yani..

ben ilk sahibinden aldım allahı var adam çok temiz bakmıştı ondan olabilir neyse sıkma canını mehmet usta 1.7 nin kompedanı o halleder

ben cok ama cok memnunum..2000 model var bende astra g 1.7dti 90bg.
seytan kulagına pek bi masraf cıkarmadı sadece triger ve devirdaim değiştirdim baska sorunlarla pek karsılasmadım..
yan sanayi hiç bişi takmiyorum zaten serviste tanıdık olunca sorunsuz hallediolar..
ama yol tutusu gidişi performansı heleki yakıtı mukemmel bence..cokta rahat bi arac..
satma bence masraf her arabaya yapilir ama o altındaki araba masrafı hakedio..

ne gibi sorunlar cıkarttıki arac ?

ne gibi sorunlar cıkarttıki arac ?

ilk önce dinamo motoru arızalandı..mars kömürü kollektör derken 500 ytl civarında masraf yaptı..aradan bir 3-4 ay gecti.. aracı calıstıramıyorum, pompa beyni dediler..onu değiştirdik 2 hafta oluyor.. gecen hafta trigeri değiştirmek için gittiğimde aracın motor suyunda yag oldugunu fark ettik..contadır,temizleme taslama ve trigerle birlikte 1100'e mal oldu..ben de cok masraf kaldıracak durumda değilim..onun için yol yakınken değiştirsem mi diye düşünüyorum..

ben cok ama cok memnunum..2000 model var bende astra g 1.7dti 90bg.
seytan kulagına pek bi masraf cıkarmadı sadece triger ve devirdaim değiştirdim baska sorunlarla pek karsılasmadım..
yan sanayi hiç bişi takmiyorum zaten serviste tanıdık olunca sorunsuz hallediolar..
ama yol tutusu gidişi performansı heleki yakıtı mukemmel bence..cokta rahat bi arac..
satma bence masraf her arabaya yapilir ama o altındaki araba masrafı hakedio..
walla gözüm korktu ondan düşünüyorum kara kara.. bi de dizel cok masraf cıkarır, söyle böyle dediler etraftan.. senelik ne kadar masraf yapıyorsunuz siz? arac kac binde?

Geri