Yardımın ölçüsü
Yinede hazır kapak açılmışken kurum konusuna bakılmalıydı...
Yinede hazır kapak açılmışken kurum konusuna bakılmalıydı...
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şunu deneyin yakınlarınızdan varsa ehli dostunuz, rolantide antifrizli su ile hava girişlerinden birinden 3-5 sn aralıklarla 30-40 dk kadar pulvarize yapın... işlem süresince 2 veya 3 kez de tam gaz bağırtıp öksürttürün.. atar balgamını...
Tanıdık garaj varsa orada da daha kontrollü yapabilirsiniz şimdi hava giriş yeri en az iki,üç yer var, bunu performans filtresi takan modifiyeciler bilirler.
Bu çözmezse carbon clean yaptırın.Olmazsa eğer sabit bir ustanız varsa Aynen Dr.Tansu hocanın söylediği işlemi yaptırtın biraz masrafla olur.
Şimdi sizin motorun içi, egzost manifoldu, EGR valfi; lümeni daralmış, damarı tıkanmış adam gibidir...
Bu tür olayları anlayamıyorum, yetkili servis nasıl olurda yapamazOrdaki teknisyenler bu işin eğitimini alıyorlar, hadi olmadı sorunu araştırabilirler merkezden olmadı almanyadan, yani diyeceğim bi şekilde yetkili servisin yapması gerekiyor... Birde tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim büyük şehirlerdeki Opel yetkili servisleri sorunu bulma konusun da biraz daha tecrübeliler küçük şehirlerdekine göre. Sanırım kapasiteleri daha büyük olduğu için hergün çok daha fazla araçla uğraşıyorlar ve tecrübeleri artıyor...
Astramdaki teklemenin sebebini 2 aydır kimse bulamadı. araç 1500-2000 devir arasında bi anlık kesilme yapıyor ama herzaman yapmıyor bunu. sadece yavaş yavaş basarken yapıyor. geçen hafta ateşleme bobini değişti, benzin filtresi değişti, bujiler değişti, dün carbon clear yaptırdım ama sorun hala devam ediyor. yetkili servise gittim o da bişey bulamadı, forum ustalarına sordum motordaki kurumlanmadan olabilir dediler.sizce bu teklemenin sebebi nedir.arabadan soğumaya başladım...
aracım 2004 astra elegance twinport.
keno arkadaşım bendede 2001 model opel astra elegance var aynı sorun bendede var 1500 2000 devirde bi silkeleme vurma yapıyo bende tüm bakımlarını yaptırdım yalnız ateşleme bobinini değiştirmedim senin başına bu kadar iş gelmiş ve bunları yazmışın ben şimdiden korktum ne yapmam gerektiğini bilemiyorum bunun içinde arabamı hiç kurcalatmak istemiyorum en iyisi kesin çözüm bulunana kadar beklemek heralde sanada çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sorunun çözüme kavuşur