Astra Sıralı Sistem Acil

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan DaRkFaCe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
walla seninde bildiğin gibi 3,360 benzinin lt km 300-320 yakıo yapacak başka bişeyde bulamıyoruz...
:(

300-320 :confused::confused::confused: Benim araba ne kadar yakıyo acaba valla merak ettim şimdi uzun zamandır takip etmiyodum :rolleyes:

En sonun da benide bulaştırıcaksınız tüp olayına vallahi :) tüpün km rakamları cazip gelmeye başladı
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Son düzenleme:
ben tüpü taktıralı dün tam 1 ay oldu..Ben yaklaşık 3 ay araştırdım sordum soruşturdum..en sonunda atiker taktırdım.. neden böle takdırdım dersen.. İçlerinde Brc- lavato ve atikerin beyinleri aynı fabrikada üretiliyor..Brc parçaların tamamı italyadan geliyordu şimdi türkiyede bir kısım parçaları ürtilmeye başlanmış..Lavatoyu karbüratörlü araçlarda tavsiye ediyorlar.sıralı sistemde pek değil aynı yerde yapılıyor olmasına rağmen..Atikere gelince benim taktırdığım yerde Bütün borularını bakır boru kullandılar ( önemli detay 1 ) ve lpg kumandasını otomatik kullandılar.yani araç gaz ve benzin geçişlerini kendisi otomatik yapıyor önemli detay 2)( bir de manuel var tavsiye etmem ) ve fiyatı da 10 taksit 1200 ytl.. Ayrıca tank mevzusunda da çok düşündüm simit tank taktırdım.Araç arkadan darbe görüdünde tank zarar görme ihtimali çok düşük çünkü saç kalınlığı yaklasık 4 mm..Bu benzin depolarında en fazla 2 mm..O yüzden simit tank tavsiye ederim yoksa bagaj çok küçülüyor...

ben tüpü taktıralı dün tam 1 ay oldu..Ben yaklaşık 3 ay araştırdım sordum soruşturdum..en sonunda atiker taktırdım.. neden böle takdırdım dersen.. İçlerinde Brc- lavato ve atikerin beyinleri aynı fabrikada üretiliyor..Brc parçaların tamamı italyadan geliyordu şimdi türkiyede bir kısım parçaları ürtilmeye başlanmış..Lavatoyu karbüratörlü araçlarda tavsiye ediyorlar.sıralı sistemde pek değil aynı yerde yapılıyor olmasına rağmen..Atikere gelince benim taktırdığım yerde Bütün borularını bakır boru kullandılar ( önemli detay 1 ) ve lpg kumandasını otomatik kullandılar.yani araç gaz ve benzin geçişlerini kendisi otomatik yapıyor önemli detay 2)( bir de manuel var tavsiye etmem ) ve fiyatı da 10 taksit 1200 ytl.. Ayrıca tank mevzusunda da çok düşündüm simit tank taktırdım.Araç arkadan darbe görüdünde tank zarar görme ihtimali çok düşük çünkü saç kalınlığı yaklasık 4 mm..Bu benzin depolarında en fazla 2 mm..O yüzden simit tank tavsiye ederim yoksa bagaj çok küçülüyor...
Sıalı sistemde lavato gayet iyi.karbüratörlü araçlar için iyi kısmına katılmıyorum.zaten sıralı sistemlerin hepsine otomatik geçiş yapıtorlar atikere özgü bişey değil o tuş özelliği.ve bakır boru olması gereken yerler zaten bakır yapılıyor çünkü projesi onaylanmaz aksi taktirde.simit tanka gelince sanayi bakanlığı bir ara yasaklamıştı şuan serbestmi bilmiyorum.ancak güvenlik açısından stepnen,n yerinde olması bana şahsen pek hoş gelmiyor.arkadan sert bir darbede serbest hareket olmadığı için patlama riski var.bagajda olursa bağlantı yerinden bırakıp hareket yeteneği olur böylece sıkışma olmaz.4mm konusuna gelince hepsi 4mm. zaten.
hepsinin çalışma prensibi aynıdır.işçilik çok önemli bence.ankarada 950-1000 ytl ye atiker taktırabilirsin.2 yıl garantili 10 taksit.

11 aydır Prins kullanıyorum gayet memnunum...

Yaklaşık bir sene zavoli lpg sıralı sistemi opel vectrada kullandım ( 2000 cc ) sorun yaşamadım, şimdi opel vectra ( 1600 cc ) lovato sıralı sistem var üzerinde değiştirmediğim parçası kalmadı bilgilerine

Yaklaşık bir sene zavoli lpg sıralı sistemi opel vectrada kullandım ( 2000 cc ) sorun yaşamadım, şimdi opel vectra ( 1600 cc ) lovato sıralı sistem var üzerinde değiştirmediğim parçası kalmadı bilgilerine
ne gibi parçalarını değiştirdin nasıl sorunlar yaşadın?

montaj dört dörtlük olduktan sonra hiç bi kit kolay kolay sorun çıkarmaz....

arkadslar dıosunuz kı arac 1.4 taktırma ya ne olursa olsun arac 200 kurusta yaksa tupte 110 kuru yaktıgında kar yapıosun dımı hem yenı tupler aracıda yıpratmıyor o kadar neden tup olayına bu kadar karsısınız anlamadım bn ole olsa cogu yabancı ulkede adamlar lpg kıt parasını devlet karsılıyor hem daha saglıklı hem egsoz gazları daha cevrecı yararı cok benzın almıs gıtmıs basını dızel desen benzını geccek yakında anlamıyorum lpg en guzelı anlamıyorsun bıle arc lpg demı benzındemı lpg nın tek olayı var goturup bakımını zamanında yaptırcaksın bu kadar basıt fılıtrenı beynını mıkserını devamlı kontrol ettırceksın 3 lıra 5 lıradan kacmıcaksın bak bakalım bı daha benzınlı arac kullanıyormusun

Sayın Murat Tezcan,

Hakkımızdaki güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

MOCAN OTOGAZ

Kaan Arslanlı

Ankaradasın Mocan otogazı önerebilirim. Can Beyin yanına uğrarsan aklındaki tüm sorular yanıtlarını bulmuş olur. Örnek işcilik montaj ve kalibrasyonda görmüş olursun.

Hollanda menşeili Prins taktır en iyisi ama biraz pahalı.

Geri