astra sinir eden fren sesi

ontuarey78

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
fren disklerini ve balataları değiştireli 5 bin km oldu. ikisini de özel servis izmit kitcar da değiştirttim. ancak 2 bin km dir frenlerden ses geliyor. bir ara diskler soğukken araba yıkama esnasında su tuttum gecer gibi oldu ama yine yavas yavas bastığımda aynı ses gelmekte(insanı gıcık ediyor) diskler yeni balatalar yeni, ani fren yapmam arabayı zorlamam bi de zaten araba genelde hafta sonları kullanılıyor. bu nasıl iştir anlamadım.

aynısı bende de oluyo

orjinal balata kullan geçer bosch veya gm dikkat et boschunda çin taklitleri var

orjinal balata var aracta yetkili serviste takıldı.

arkadaslar nerdeyse butun balatalar garantılıdır ses yaparsa degısımı ucretsızdır

günahı boyunlarına ama yetkili servislerde de böyle şeyler oluyomuş ben bizzat şahit oldum adam yetkili serviste değiştirtmiş üzerinde bosch yazıyo usta baktı bu çakma bosch dedi yorumsuz

balatadandır tecrübeyle sabit:),disklerden değil. ben de balataları değiştirirken mersinde bir özel opel servisi bana bu açıklamayı yaptı. fiyat verdi bana.. farkını sordum neden diye? ucuz olanı bir müddet sonra eğer freni sık kullanırsan ses yapar,diğeri nasıl kullanırsan kullan ses yapmaz biri ucuz biri pahalı ve ikisi de bosch:)

balatadandır tecrübeyle sabit:),disklerden değil. ben de balataları değiştirirken mersinde bir özel opel servisi bana bu açıklamayı yaptı. fiyat verdi bana.. farkını sordum neden diye? ucuz olanı bir müddet sonra eğer freni sık kullanırsan ses yapar,diğeri nasıl kullanırsan kullan ses yapmaz biri ucuz biri pahalı ve ikisi de bosch:)
anlamaaydım 2 side bosch marka nasıl ses yapıyor ilginç

arka fren ayarından bahseder bizim arkadaş.. ayar sırasında temizlik yapılıo özel bi spreyle bi kere görmüştüm ama temizlenen kısım balata mı disk mi kampana mı ne bilmem anlamam :D o temizlik yapılmayınca ses yaparmış frenler.. bilmiorum sizin sorun bu mu

anlamaaydım 2 side bosch marka nasıl ses yapıyor ilginç
biri orjinal diğeri değil o yüzden herhalde. bu arada ustam yeri değil farkındayım ama sormadan geçemeyeceğim kusuruma bakmayın.yanılmıyorsam sizde egr iptali için aparat vardı. benim araç 2004 g 1.6 twinport EGR iptali mümkün mü?

Son düzenleme:
Geri