astra sedan otomatik far nasıl yapabilirim

arkadaşlar bir konu kafama çok takıldı. eski astram elegance olduğu için otomatik yanan far sistemi vardı. ki harika bir olaydı.şimdiki araç enjoy olunca bu özellik yok. acaba bu sistemi astra sedan enjoya uygulayabilir miyim. bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. saygılarımla
far sensoru aldım yarin taktırıyorum 40 ytl aldim toptancıdan elınde 1 tane kalmış yagmur sensoru alıcaktım yoktu ellerinde bilgine arkadasım;)

elektronikten anlayan arkadaşlarımız varsa devresini verebilirim 1 ytl ye mal edebilirsiniz

hayırlı olsun arkadaşım. ama onlarda arabayı kapamadan önce far kısmını kapatman gerekiyor yine galiba. bide farların açık konumda olması gerek sensörün çalışması için galiba. şöyle deyim. tam anlatırım demek istediğimi galiba. orjinallerde auto diye bir kısım var. aracı kapattınığınızda sensöre giden elektrik sistemi kapatılıyor. aracı açtığınızda sensöre elektrik gidiyor. sensör algılamaya göre farları açıyor, kapatıyor. yani auto kısmına bir kere alıyorsunuz bidaha far kısmına elinizi sürmeye gerek yok.şimdi senin taktırcağın sensöre elektriği nerden aldırcan?

Son düzenleme:
sensör devresini ben yaptım , yapıyorum zaten. teşekkür ederim ilgin için mahir. benim demek istediğim orjinal olması. orjinal olmayınca az önce yazdığım gibi problem çıkıyor karşıma

burak sanırım bugüne kdr ki araç veya araçlarında otomatik yanan far sistemin yoktu. olsaydı anlardın. tabiki zor değil bir farı açıp kapamak. mesela dükkanım sanayi sitesinde. her giriş çıkışta farı yakmam gerek. çoğu zaman unutuyorum buda tehlikelere yol açıyor. eski araçta alıştığımız için şimdide arıyoruz bu sistemi. tembellik işte:))
vectradan önceki 2008 model megane aracımda otomatik far vardı ve ne yazıkki çok gereksizdi bana göre.olmasada olurdu yani

zevkler ve renkler tartışılmaz burak. bana görede çok gerekli birşey. şimdiki araçta sürekli açık unuttuğum için bayağı bi gerekli:))

metin abi öyle kolay gelsin demekle olmaz. bir el at:)) yokmu yetkili veya özel serviste çalışan. bir yardım etseniz.

metin abi öyle kolay gelsin demekle olmaz. bir el at:)) yokmu yetkili veya özel serviste çalışan. bir yardım etseniz.

var olmazmı telefon verebilirim.

metin abi ciddi ciddi bu işlerden anlayan, daha doğrusu opel elektrik sisteminden anlayan bildiğin usta varsa tlfn nosunu adresi flan bir versen çok iyi olur.

Geri