astra sedan otomatik far nasıl yapabilirim

selcukakinci

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bir konu kafama çok takıldı. eski astram elegance olduğu için otomatik yanan far sistemi vardı. ki harika bir olaydı.şimdiki araç enjoy olunca bu özellik yok. acaba bu sistemi astra sedan enjoya uygulayabilir miyim. bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. saygılarımla

arkadaşlar bir konu kafama çok takıldı. eski astram elegance olduğu için otomatik yanan far sistemi vardı. ki harika bir olaydı.şimdiki araç enjoy olunca bu özellik yok. acaba bu sistemi astra sedan enjoya uygulayabilir miyim. bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum. saygılarımla

ewt uygulanır. hemde çok basit bi şekilde. hatta sitede bi ara satan biri vardı 50 ytl filandı...

volkan piyasada var böyle şeyler ama orjinal sistem uygulanabiliyor mu. bunu merak ediyorum. işin açığı servise sordum. adamlar yok olmaz flan dedi ama dedikleri şekli görseydiniz hiç uğraşmak istemedikleri belliydi. yine servisten bir arkadaş var. o da uygulanır diyo. ama uğraşmak istemediklerini söylüyor

karışmak gibi olmasın ama farı yakmak için tek yapacağın şey bir tuşu oynatmak yani:)bazen yakmamak bile iyidir.şimdi alt geçitlere falan girince yakıyordur ne gerek var

burak sanırım bugüne kdr ki araç veya araçlarında otomatik yanan far sistemin yoktu. olsaydı anlardın. tabiki zor değil bir farı açıp kapamak. mesela dükkanım sanayi sitesinde. her giriş çıkışta farı yakmam gerek. çoğu zaman unutuyorum buda tehlikelere yol açıyor. eski araçta alıştığımız için şimdide arıyoruz bu sistemi. tembellik işte:))

volkan piyasada var böyle şeyler ama orjinal sistem uygulanabiliyor mu. bunu merak ediyorum. işin açığı servise sordum. adamlar yok olmaz flan dedi ama dedikleri şekli görseydiniz hiç uğraşmak istemedikleri belliydi. yine servisten bir arkadaş var. o da uygulanır diyo. ama uğraşmak istemediklerini söylüyor

orjinal sistemin uygulanabileceğini düşüyorum. ki zaten çoğu opelde bi üst donanımın alt yapısı mevcut. ama bunu serviste yaptıracak olursan epey tuzluya gelir. o yüzden zaten çok da cetrefilli olmayan bu işi dışarıdan temin etmeni öneririrm...

volkan saol. şimdi bu iş için usta arıyorum. burda bilen veya yapabilecek arkadaş varsa yardımlarını rica ediyorum. birde sadece donanımdan mı yoksa bu işin yazılım kısmı da var mı acaba. eğer yazılım kısmı varsa tech2 de gerekli olcak. bu yüzden ya yetkili servise mecbur kalcam yada tech2 cihazı olan özel servise

Benim için de gereksiz bir olay otomatik far. Araca her bindiğimde gündüz akşam farketmeksizin ilk yaptığım şey farlarımı yakmak oluyor zaten. Farlarınızın gece gündüz açık olması zarar değil fayda getirir.

Farım da hep açık, yolumda...

far sensoru toptancıda 40 ytl idi bende alıp takıcam tunelde alt gecıtte otomatık yanması guzel

volkan saol. şimdi bu iş için usta arıyorum. burda bilen veya yapabilecek arkadaş varsa yardımlarını rica ediyorum. birde sadece donanımdan mı yoksa bu işin yazılım kısmı da var mı acaba. eğer yazılım kısmı varsa tech2 de gerekli olcak. bu yüzden ya yetkili servise mecbur kalcam yada tech2 cihazı olan özel servise

ankarada olasan bişeyler ayarlardık ama istanbulda maalesef bilmiyorum....

Geri