Astra sedan eastronıc & cruze lt plus at

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ozgurruh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HANGİSİ (Ama fanatiklik yok :) )

• Kullanılan toplam oy
    29
  • Anket kapatılmış .
Çoks sağol hocam ama Civic'lere bir türlü ısınamadım ya nedense. Böyle hafif kaslı araba nedense daha çok hoşuma gidiyor.

benimde önceden arabanın içi hoşuma gitmiyordu. sonra bi abimizin civic arabası vardı onunla bi yolculuk yaptık. ya ne biliyim ben astrayada bindim cruzada bindim jettaya da bindim ama yol sesi olsun konfor olsun bu saydıklarımın çok önünde. ön konsol ve göstergelerde sonradan hoşuma gitmeye başladı. bence sizde alacağınız araba ne olursa olsun karar vermeden önce mutlaka bi test sürüşü yapın. arabayı ihtiyacınız için değilde arabayı kullanırken mutlu olmak için alın.

Almışken design edition tercih edin bence.

civic güzel arabadır be,haksızlık etmişsiniz gibime geldi..hemen hemen 3 arabayıda kullanan arkadaşlarım var,ben şahsen civic ve astraı kullandım..civic benzinli idi lpg yoktu.Denizli çıkışı cankurtaran rampaları vardır orayı 5 kişi 5.viteste kedi gibi tırmandı geçti.performanslı araba vesselam.konu dışına çıkmadan cruze mu astra mı derseniz cruze un özellkle lpg ile çok hantal olduğunu 4.viteste gaz yemediğini benim astra g kadar bile hızlanamadığını farkettik.bu arada benim astranın motoru sıfırdı o zaman..neyse her ikisinede binin,benim birde mazda 3 ler hoşuma gider sağlam arabadır değerlendirin derim.kolay gelsin

bende şu otomatiklere alışamadım ama hangisi derseniz astra derim ...

astra...

CRUZE al derim tek kusuru bana göre gaz tepisi çok çok kötü 125 bg lik arac üst devirlerde oldukca başarılı ama normal sehir halinde gaz yemiyormuş hissi veriyor , gaz pedalı tepkiyi motora geç verdiği için performansı düşük hissi veriyor ve canınızı sıkabilir.

Bence biraz daha bekle. Cruize nin tek sorun yakıtı. Yılın ikinci yarısında 1.4 140HP motor seçnegi ile satışa sunulacak. Ozaman daha ekonomik olacak. + şu an 115HP Cruze lere LPG de takılmıyor.
Şu anda Astra ama yılın ikinci yarısında 1.4 140HP motoru çıktıktan sonra cruize.

Bence biraz daha bekle. Cruize nin tek sorun yakıtı. Yılın ikinci yarısında 1.4 140HP motor seçnegi ile satışa sunulacak. Ozaman daha ekonomik olacak. + şu an 115HP Cruze lere LPG de takılmıyor.
Şu anda Astra ama yılın ikinci yarısında 1.4 140HP motoru çıktıktan sonra cruize.
Cengiz 1.4 140 Cruze a lpg takılabilecekmiymiş? eğer öyleyse Astra J dede aynı motor var onada takılmazmı?
Tabi burda takılmasından kastım, sorunsuz ve hurafesiz bir şekilde kullanmaktan bahsediyorum. yoksa hepsine takıyolar zaten.
Eğer bu J kasanın 1,4 veya 1,6 turbo olanlara lpg sorun çıkarmıyor desinler ben hemen alıcam:D

O zaman biraz beklemek daha iyi bakalım yeni cruze nasıl olcek :)

Biraz daha beklemeniz daha iyi olucaktır. 1.4 T Cruze'lar gelince 1.6'ların fiyatlarıda düşücektir.

Geri