Astra sedan cosmo fren şikeyeti

besiktasli_86

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
:mad:MERHABA ARKADAŞLAR BENİM 2009 MODEL ASTRA SEDAN EASYTRONIC COSMO ARACIM VAR.

ARACIMDA HAFIF DİK VE YOKUŞLU BİR YERDE FRENE BASTIĞIMIZDA ARABANIN FREN PEDALINDAN BİR İNCE BİR SES GELİYOR SİNYAL GİBİ. SERVİS BANA NORMAL DEDİ AMA İNANDIRICI GELMEDİ BANA.

ARAÇTA RAMPADA YADA YOKUŞLU BİR YERDE DURURKEN ARAÇ DURMA POZİSYONUNDA FRENE AYAĞIMIZI BASTIĞIMIZDA BU SESİ YAPIYOR SEYİR HALİNDE YADA DUZ YOLDA DURDUGUMUZDA BU SESİ YAPMIYOR.

ALDIĞIM ZAMAN YOKTU TEMMUZ 2009 YILINDA SATIN ALDIM. SON 1-2 AYDIR BU ŞİKAYETLE BAŞBAŞAYIM.

BU ŞİKAYETİ YAŞAYAN YADA YAŞAMIŞ OLAN LÜTFEN BİLGİ VERSİN.

TŞK EDERİM.

SAYGILAR.​

Bu ne yani, opel gerçekten bu işi üstüne alarak yapmıyor mu yoksa... Alman arabası, sağlam olur diye alıyoruz hiçbişey olmasa gacırt gucurt kağnı gibi ses geliyor.

balatalarını ate marka ile değiştir ses filan kalmaz

ilk defa astralardan böyle bi şikayet gördüm. değiştirmende fayda var bencede. araç 2009 model ise aracın garantisi olması lazım. garantiden yaptır yada şikayetini söyleyip

fren balatası garantiye girmiyor diye biliyorum.değişse bile yine gm takarlar belli bir süre sonra o da öter

merhaba ses balatadan gelmiyor. sistemden geliyor çunku bir sistem sesi ince tiz bir ses. servis bana normal diyor ama inandırıcı gelmedi.

ayrıcada ön koltuk taraflarında bir çıtçıt ses alıyorum servis çözemedi sizin başınıza geldiyse eğer bildirin servise söyleyeyim.

Geri