astra radyo ayarı

mustafasadık

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar dreksiyonda sağda yukarı aşağı ok larda bulunan memory radio yazan radyoları nasıl değiştirebiliyorum, onu çözemedim. bilen anatırsa sevinirim.
şuanda 6 farklı radyo var, onu artırmak için sanırırm onları değiştrmem gerekiyor ama bulamadım

tam olarak fotoğradtaki tuşlar nasıl kullanılıyor

3zr

zannedersem ek hafızadakileri değiştirmek için direksiyon üzerinde bir tuş yok, radyo üzerinde olmalı...

Son düzenleme:
bendeki g kasanın radyosundakini anlatayım, muhtemelen sizdede öyledir genelde aynı oluyor, frekans taraması için ileri geri tuşlarını kullanıyorsunuz radyo üzerindeki 132456 tuşlarına uzun süre basıp bekleyince seçilen numaraya hafızaya alıyor ondan sonra direksiyon üzrinden bir tuş ile hafızadakileri değiştirebilirsiniz ancak direksiyondaki ileri geri tuşları sadece freansı değiştirir yani işaretlediğiniz tuşar hafızadakiler arası geçiş yapmaz, birde UML tuşu ile radyo kanalı seçiliyor.

Son düzenleme:
Benim bildiğim o tuşlar radyo ile alakalı değil sadece radyo cd okurken parçalar arasında geçiş yapmayı sağlıyor.

astra g de direksiyon üzerindeki ileri geri tuşları cd de iken parça değişimi yapıyor radyoda iken de ileri geri frekans atlatıyor 93.5 - 93.6 gibi.

Arkadaşlar, o tuslar cd de parça değişimi, radyoda ise bir üst frekansı bulmaya yarıyor. Bizim radyolarımız olduğu bölgedeki radyoları otomatik öğrenir, bu tuslar ile aralarında geçiş yapabilirsiniz. Ayrıca istediğiniz kanalı 1-2-3...9 tuslarına uzun basarak hafzaya almasını sağlayabilirsiniz. Radyonuzun setting bölümünden bu tuşların davranışını sadece hafızadaki kanallarda geçme şeklinde değiştirebiliyoruz. forumda kullanma klavuzları var; http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=39408

cd30 için;

cd30.png

Yanıtlarınız için teşkkürle arakdaşlar, tekrar deneyeceğim, benim yapmak istediğim yuvarlak tuşlara farklı frekansta ikinci bir kayıt açmak
mesele bende puget var kanal birde iken 1. düğmede power fm var kanal ikide 1. düğmede metro fm var yani bir düğmede birden çok radyo kayıtlı buda yuvarlak tuş sayısı x2 radyo sayısı demek. oyle bişeymi diye
değilse tuşu zaten cd dinlerken parça atlatmada kullanıyorum o sorun değil.

Geri