astra mercekli farı h kaç ?

devil_berk22

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar orjinal astra h ın mercekli farından almak istiyorumda xenon takıcam bunlar kaç h bikaç yere sordum d2s dediler ve fiyatıda gerçekten yüksekmiş 600 lira falan dediler sadece xenon için buna far fiyatı ve takma işleminide katınca bayağı tuzlu

daha önce bu konu konuşulmuştu. orjinal mercekli farlar al tak kullan şeklinde olmuyor. altyapı farklı. uğraşanlar vardı ama kesin yapan yok. sorun bixenon problemi. yani uzunları yakamıyoruz sonradan orjinal takıldığında

arkadaşlar orjinal astra h ın mercekli farından almak istiyorumda xenon takıcam bunlar kaç h bikaç yere sordum d2s dediler ve fiyatıda gerçekten yüksekmiş 600 lira falan dediler sadece xenon için buna far fiyatı ve takma işleminide katınca bayağı tuzlu

bu forumda aradığın bütün soruların cevabı var orjinal far alıp uydurmaya çalışanlar, mercek sökenler, uyumluluk vs

http://forum.geceucusu.com/index.php?showtopic=182

benim sadece sorum bu mercekli fara h kaç xenon takılıyor tuning shop d2s dedi sizce doğrumu bilen arkadaşlar varmı geceuçusunu okudum bayağıca ancak onların konuştukları orj. fara xenon taksak olurmu ve orj. fara mercek taksak olurmu gibi şeyler benim sorum ise basit orjinal mercekli fara h kaç xenon takılır :)

Son düzenleme:
Dünyadaki orjinal xenon ampullerinin tamamı D2S sokete sahiptir. H7, H1 xenon kit diye satılanlar ,normalde halojen ampul kullanan (örneğin H7) bir far veya merceğe doğal olarak D2S Xenon ampulu takılamaz. Bu sorunu gidermek için üreticiler soketi H7 halojen ampule benzeyen ama üstünde xenon ampulu bulunan ampuller üretmektedir. Yani özetle H7, H1 xenon ampulleri soketleri halojene uyarlanmış xenon ampulleridir.

Son düzenleme:
yani şimdi mercekli farı alırsam 600 ytl de xenon takmak içinmi vereceğim ?

600 ytl xenon mu? ne bu altından mı? şu anda 100 ytl ye xenonlar var. ve iyi xenonlar 250-300 arası. ki bunlar çok iyi. 600 ytl bence çok fazla

valla d2s denen xenon farklı o yüzden 450-600 ytl arası değişiyor dedi tuning shoptaki arkadaşlar 600 xenon 400 far 50 takma olsa 1000ytl yi geçiyor kalsın bu iş ben bu xenonlarımla memnunum biraz piyasada çoğalınca angel alır takarım :)

ya al mercekli-angel lı farlardan tak h7 yi devam et :D

hiç gerek yok bence. orjinal merceklide alsan, arkadaşların yaptırdığı gibi angel merceklide taktırsan en fazla 600-700 e iş biter. hatta mercekli angellar 450-500 yaptırılıyor. harika bir görünümüde var

Geri