Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Astra K krom cam citası uygulaması yaptık fakat arka cam uzantısındaki bagaj plastik aksesuarlara ne çift taraflı bant nede silikon yapışmadı nedeni nedir acaba bilgisi olan arkadaş varmı ?
Astra K krom cam citası uygulaması yaptık fakat arka cam uzantısındaki bagaj plastik aksesuarlara ne çift taraflı bant nede silikon yapışmadı nedeni nedir acaba bilgisi olan arkadaş varmı ?
Eğer ısıtarak denemediyseniz kuru ve ısıtarak deneyin buna rağmen olmadıysa eğer şöyle bir yol deneyin parçanın üstünü sadece o çizgiyi tavan kapladıkları siyah etiket ile önce kaplayın o etiketin üzerine krom parçayı yapıştırmayı deneyin
ısıtarak denedik olmadı
parca üstüne yapıştırdığımız şey bir süre sonra kayıp düşüyor
tavam kaplaması dediğiniz etiket nedir acaba bir isim marka varmıdır bildiğiniz
muhtemelen lastik kısımlara silikon içerikli koruyucu cila sürülmüş, bu da yapıştırıcıyı bozuyor. Alkolle yapıştıracağınız zemini güzelce temizlemeniz gerek.
silikon cila olabilir dediğiniz gibi geceden sadece silikon sürdüm o bile sabah döküldü
alkolle silip temizledim ilk başta ama dahadamı silmek gerekiyor anlamadım
hani çok fazla zedelemekte kurcalamakta istemiyorum açıkcası daha 2 3 aylık araba