20 Nis 2012 #1 B Beylerbeyli Soner Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Nis 2012 Mesajlar 17 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 57 Arkadaşlar sizce Astra J ye bagaj altı krom çıta yakışıyor mu ? Yakışır mı ? Yaptırmaya değer mi ?
20 Nis 2012 #2 BÜLENT. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Tem 2011 Mesajlar 12,693 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 49 Ynt: Astra J ye bagaj altı krom çıta sizce yakışıyor mu ? zevk meselesi şahsi fikrim yakışmıyor.
20 Nis 2012 #3 GNSpower Kayıtlı Kullanıcı 34-İstanbul Katılım 3 Eki 2011 Mesajlar 12,968 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Yaş 43 Ynt: Astra J ye bagaj altı krom çıta sizce yakışıyor mu ? Beylerbeyli Soner link' Alıntı: Arkadaşlar sizce Astra J ye bagaj altı krom çıta yakışıyor mu ? Yakışır mı ? Yaptırmaya değer mi ? Genişletmek için tıkla ... Bu arada tanışma odasında sizi tanıyabilir miyiz?
Ynt: Astra J ye bagaj altı krom çıta sizce yakışıyor mu ? Beylerbeyli Soner link' Alıntı: Arkadaşlar sizce Astra J ye bagaj altı krom çıta yakışıyor mu ? Yakışır mı ? Yaptırmaya değer mi ? Genişletmek için tıkla ... Bu arada tanışma odasında sizi tanıyabilir miyiz?
20 Nis 2012 #4 T TOGI Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Ocak 2011 Mesajlar 2,280 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 48 Ynt: Astra J ye bagaj altı krom çıta sizce yakışıyor mu ? Bülent e katılıyorum tamamen zevk meselesi olan araçların görüntülerine bakıp karar verebilirsiniz Bende var ve memnunum
Ynt: Astra J ye bagaj altı krom çıta sizce yakışıyor mu ? Bülent e katılıyorum tamamen zevk meselesi olan araçların görüntülerine bakıp karar verebilirsiniz Bende var ve memnunum
20 Nis 2012 Konuyu Başlatan #5 B Beylerbeyli Soner Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 19 Nis 2012 Mesajlar 17 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 57 Ynt: Astra J ye bagaj altı krom çıta sizce yakışıyor mu ? Görüşleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar
Ynt: Astra J ye bagaj altı krom çıta sizce yakışıyor mu ? Görüşleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar
20 Nis 2012 #6 A A14NET Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Ocak 2012 Mesajlar 753 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Ynt: Astra J ye bagaj altı krom çıta sizce yakışıyor mu ? Bende karasızım bu konuda. Siyah araca yakışabilir aslında ama, ancak çok kaliteli bişi olursa....
Ynt: Astra J ye bagaj altı krom çıta sizce yakışıyor mu ? Bende karasızım bu konuda. Siyah araca yakışabilir aslında ama, ancak çok kaliteli bişi olursa....
20 Nis 2012 #7 H hllb Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 24 Şub 2011 Mesajlar 3,318 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 55 Ynt: Astra J ye bagaj altı krom çıta sizce yakışıyor mu ? ben de var benim aracın resimlerinde görebilirsiniz. alacaksanız omsadan alın 40tl fiyatı
Ynt: Astra J ye bagaj altı krom çıta sizce yakışıyor mu ? ben de var benim aracın resimlerinde görebilirsiniz. alacaksanız omsadan alın 40tl fiyatı
20 Nis 2012 #8 A A14NET Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Ocak 2012 Mesajlar 753 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Ynt: Astra J ye bagaj altı krom çıta sizce yakışıyor mu ? hllb link' Alıntı: ben de var benim aracın resimlerinde görebilirsiniz. alacaksanız omsadan alın 40tl fiyatı Genişletmek için tıkla ... Halil Abi senin arka logodaki çıkartmada güzel. ;D
Ynt: Astra J ye bagaj altı krom çıta sizce yakışıyor mu ? hllb link' Alıntı: ben de var benim aracın resimlerinde görebilirsiniz. alacaksanız omsadan alın 40tl fiyatı Genişletmek için tıkla ... Halil Abi senin arka logodaki çıkartmada güzel. ;D
20 Nis 2012 #9 U UNS Bilgi Girilmemiş Ynt: Astra J ye bagaj altı krom çıta sizce yakışıyor mu ? Yakışabilir diye düşünüyorum ama yine de kromajların sayısını abartmamak lazım...
Ynt: Astra J ye bagaj altı krom çıta sizce yakışıyor mu ? Yakışabilir diye düşünüyorum ama yine de kromajların sayısını abartmamak lazım...
20 Nis 2012 #10 S skywalker1 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 31 Ocak 2012 Mesajlar 26 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 44 Ynt: Astra J ye bagaj altı krom çıta sizce yakışıyor mu ? bence bu tarz bir kromajlı aksesuar, köşeli hatlara sahip ve daha uzun bagaj alt çizgisi olan araçlara yakışıyor, astra'ya değil.
Ynt: Astra J ye bagaj altı krom çıta sizce yakışıyor mu ? bence bu tarz bir kromajlı aksesuar, köşeli hatlara sahip ve daha uzun bagaj alt çizgisi olan araçlara yakışıyor, astra'ya değil.