Astra J Navimaster Tanıtım Videoları

Ynt: Astra J Navimaster Tanıtım Videoları

5uzy8ehe.jpg

u8uryna4.jpg

raqa2avy.jpg

e8unere2.jpg

ytaga3a9.jpg

Gece fırsat bulabildim umarım net çıkmıştır resimler

yavuz arka goruş kamerası muhteşem olmuş ben bıle burdan gerı gerı park edebılırım  :D

yavuz hocam hayırlı olsun güle güle kullanın.. ;)

Navimaster takalı 10 gün oldu. Parasına göre çok iyi bir cihaz ama cihazın kendi müzik çaları rahatsız ediyor beni. Klasörler arası dolaşımda cihaza uzanıp dokunmatikle işlem yapılabiliyor. Direksiyondan gezinme olmadığı için trafikte çok ciddi güvenlik sorunu oluşturuyor. Geçen hafta önümdeki araca çarpıyordum şarkı değiştireceğim diye. Artık araç hareket halindeyken oynamıyorum.

Diğer can sıkıcı durum sürekli ekrana gelen aux bağlantı prizi aktif uyarısı. En çok baktığım dış sıcaklık ise ekranda geçici olarak görünüyor. Cihazın menü yapısı kullanışsız. E-book, bluetooth gibi gereksiz kısayollar ana ekranda bulunuyor.

Direksiyondan müzik çalar kontrolü olsa eksiksiz bir cihaz olurmuş. Cihazın fiyatı tüm eksikliklerini unutturuyor.

Bir güncellemeye bakıyor bunların hepsi mustafa yakında olacak bu da !

CALİBRA BG link' Alıntı:
yavuz arka goruş kamerası muhteşem olmuş ben bıle burdan gerı gerı park edebılırım   :D

Sinan gerçekten çok net :) ve çok zevkli oluyor

ercan_0636 link' Alıntı:
yavuz hocam hayırlı olsun güle güle kullanın.. ;)

Teşekkürler Ercan bey !

Aracın MP3 dinlerken ses kalitesinin daha da arttığını düşünüyorum. Gerçi video da fazla belirgin değil ama 16" Pioneer lar la birlikte çok güzel ses aldığımı söyleyebilirim.

http://youtu.be/WD0e7pGONTU

yavuzozkan link' Alıntı:
Aracın MP3 dinlerken ses kalitesinin daha da arttığını düşünüyorum. Gerçi video da fazla belirgin değil ama 16" Pioneer lar la birlikte çok güzel ses aldığımı söyleyebilirim.

http://youtu.be/WD0e7pGONTU

Yavuz kopuyosun bakıyorumda  011zaa 011zaa

Bence de cihaz çok başarılı fiyat performans açısından. Eksiklikleri güncellemelerle giderilir diye düşünüyorum. special_Yeah

spitemre link' Alıntı:
Yavuz kopuyosun bakıyorumda  011zaa 011zaa

:) devir kopma devri

Geri