Astra J Navimaster Tanıtım Videoları

Ynt: Astra J Navimaster Tanıtım Videoları

madmax50 link' Alıntı:
Yavuz geçmiş olsun dyeceğim ama bitmemiş :) Neyse işin zorunu halletmişsiniz. Geri röüş kamerası için geri vites lambasından almanız gereken elektrik kablosunu aradınız sanırım :)
ah hocam keşke söyleseydim dün akşam hiç aklıma gelmedi. Ben o kabloyu park sensörü için 2 saatte bulmuştum. Sol kısımdaki bölmenin ordan geçiyordu iğne batırarak bulmuştum.

Abi bana kamera kablosunun sol alt köşeden nasıl geçirdiğinize dair bilgi lazım. Bunu yapabileceğimi düşünürsem montajı kendim yaparım. O soldaki plastiği çıkarttınızmı kabloyu çekmek için yoksa kenarını esnetip arasınamı soktunuz. Gövde montajı değilde kamera kablosunun arka kısma geçişi konusunda detaylı bilgi verirsen sevinirim.

Selamlar...

Ekleme: Sanırım geri vitesten kabloyu sağ üstten aldınız yanılıyormuyum?

Musafa bagajdaki plastik aksamı söktük! Sonra el yordamı ve teleskop haline getirdiğimiz bakır çubuğa kamera kablosunu sarıp aradan kablosunu geçirdik. Elektrik kablosunu sol taraftan çektik. Bagaj kapağının sağ tarafında geri vites olmasına rağmen kablolar soldan çıktı! Siyah kırmızı kablolar geri vites kamerasını bağladığımız kablolar.

Umarım soruna cevap verebilmişimdir. Eğer detaylı bilgi istersen cep gönder arayayım!

Can dediğin çok güzel bir fikir! Yarın tekrar açacağız zaten orayı bakalım duruma göre oraya da koyabiliriz GPS antenini! Teyp üzerinde de çeker diyorlar ama bakalım çok mantıklı geldi

Mustafa pondizotun solundaki plastik aksam tam bir çile! Onu çıkarmak için 80 takla attık ama gerek kalmadı! Hafif asılarak kenarından kablo yolu verdik hiç belli olmayacak şekilde geçirdik! Zaten benim orada geri vites sensörü hopörlörü de orada olunca yanından aldık ve p direğine kadar oradan kabloları fitil arasından yürüttük!

yavuzozkan link' Alıntı:
Mustafa pondizotun solundaki plastik aksam tam bir çile! Onu çıkarmak için 80 takla attık ama gerek kalmadı! Hafif asılarak kenarından kablo yolu verdik hiç belli olmayacak şekilde geçirdik! Zaten benim orada geri vites sensörü hopörlörü de orada olunca yanından aldık ve p direğine kadar oradan kabloları fitil arasından yürüttük!

Abi bugün kabataslak bende baktım o plastiği çıkarmak zor çıksada kalıcı zarar verilebilir. Kenarını kanırtıp içine kabloyu sokarak çeksem bu seferde kenarları esneyecek ve kablo düzgün geçmeyecek. O kabloyu arkaya bir alsam ondan sonrası kolay. Bilmiyorum ne yapacağım. Yarın birde Ankaradaki anlaşmalı elemana gidip durumu anlatayım yapacağı iş kafama yatarsa yaptırayım.

Birazda benim cimriliğim aslında. Ankara'da Aydın elektronik diye bir yer var. İşçilik konusunda belkide Türkiye'nin en iyi tesisatçısı ama 150 TL olur dedi. 50 fazla versemde gözüm arkada kalmasamı aceba :)

yavuzozkan link' Alıntı:
Can dediğin çok güzel bir fikir! Yarın tekrar açacağız zaten orayı bakalım duruma göre oraya da koyabiliriz GPS antenini! Teyp üzerinde de çeker diyorlar ama bakalım çok mantıklı geldi
Fiestanin ön sağ direğinin içine gizlemistik gps antenini ordan bile çekmişti, tv antenini de oraya gizlemistik ama iyi çekmemişti zaten analog tv iyi anten gerekiyor gökyüzünü görmesi gerekiyor. Karasal yayın olsa hic sıkıntı olmayacak(dvb-t)

Sana tavsiyem ilk başta bir incele git ver parasını yaptırt. Yoksa benim gibi cebelleşirsin :) tamam ben ve arkadaşım beraber girdik bu işe ama düşün pert olduk resmen. Astralarda bu olay hiç kolay değil!

firstemperor link' Alıntı:
Fiestanin ön sağ direğinin içine gizlemistik gps antenini ordan bile çekmişti, tv antenini de oraya gizlemistik ama iyi çekmemişti zaten analog tv iyi anten gerekiyor gökyüzünü görmesi gerekiyor. Karasal yayın olsa hic sıkıntı olmayacak(dvb-t)

Valla can ben fazla çekmesini beklemiyorum. Eminimki orada da tam çekmeyecek ama bakalım. Bana iç hava değişsin şimdilik yeter olmadı çanak anten koyarız :)

yavuzozkan link' Alıntı:
Sana tavsiyem ilk başta bir incele git ver parasını yaptırt. Yoksa benim gibi cebelleşirsin :) tamam ben ve arkadaşım beraber girdik bu işe ama düşün pert olduk resmen. Astralarda bu olay hiç kolay değil!
Doğru söylüyorsun anlaşılan bu iş 3-4 saatimi alır. Yarın gidip takdırayım. Havalarda soğuk Ankara'da :)

Yavuz bu cihazda DVB-T var mı?

Ekleme: Opsiyonel varmış. Bu karasal dijital yayın gelecekti. Ankara'da bazı bölgelerde var. Cam gibi dijital tv. Çekme sorunuda yok.

madmax50 link' Alıntı:
Abi bugün kabataslak bende baktım o plastiği çıkarmak zor çıksada kalıcı zarar verilebilir. Kenarını kanırtıp içine kabloyu sokarak çeksem bu seferde kenarları esneyecek ve kablo düzgün geçmeyecek. O kabloyu arkaya bir alsam ondan sonrası kolay. Bilmiyorum ne yapacağım. Yarın birde Ankaradaki anlaşmalı elemana gidip durumu anlatayım yapacağı iş kafama yatarsa yaptırayım.

Birazda benim cimriliğim aslında. Ankara'da Aydın elektronik diye bir yer var. İşçilik konusunda belkide Türkiye'nin en iyi tesisatçısı ama 150 TL olur dedi. 50 fazla versemde gözüm arkada kalmasamı aceba :)
Park sensorunun kablolarını takip etsen olmuyormu? Ben iki araca taktım ama ikisindede geri görüş kamerasını tesisatcida çektirmek zorunda kaldım, orası gerçekten zor.

Geri