• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Astra J HB (2014/1.6) geri görüş kamera ucu değişimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cleri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cleri

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
Herkese hayırlı günler.
Astra J HB (2014/1.6) aracımın geri görüş kamerasının en uç kamera parçası kırıldı. İnternetten basit bir kamera aldım.
Eskisini söküp soketleri birbirine bağlamam gerekiyor. Ancak bir türlü bagaj kapağının içinden kamera deliğinin arka tarafına ulaşamadım.
Bagajda tampon arkasında bulunan siyah plastik parçayı söktüm ama yine olmadı. Nasıl olacağı ile ilgili bilgi verebilecek olan var mı acaba?

Sorunu çözebildinizimi benzer bir soru ben yaşıyorum kamera çok buğulu bozuk gösteriyor ve klavuz çizgileri çıkmıyor

Beyler kameranın kablosunu takip edin, zaten bagaj kısmından geçiriyorlar ve uçları zaten orda oluyor. Sök-tak işlemi kadar basit bir olay. Tam olarak kemaranın bulunduğu yerden kabloyu takip edin orda zaten soketi göreceksiniz.

TIKLAYIN buraya tıklayaran alt sıralarda geri görüş kemaranın nasıl takıldığını anlatan bir görseller var ordan yola çıkara bulabilirsiniz.

Benim araçta fabrika çıkışlı kamera var c600 bagaj acma tuşunun orda ve nasıl söküceğimi bulamadım

Ekli dosyalar

• IMG_4452.webp
    IMG_4452.webp
    318.1 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_4723.webp
    IMG_4723.webp
    85.9 KB · Görüntüleme: 3
  • IMG_4528.webp
    IMG_4528.webp
    86.2 KB · Görüntüleme: 3
Konu hakkında bilgisi ve yardımcı olabilcek kimse yok mu forumda

Yukarıdaki cevapta tıklayın kısmında konunun içeriğinde kamera bağlantı montajını anlatıyor ordan bakabilirsiniz.

Geri