Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
BİLDS link' Alıntı:Bugün Opel Aydın bayiine gittim. 1.4 sport 140hp için 53.000 1.3 95hp dizel için 55.000 fiyat çektiler.
Resmi sitede kampanyalı anahtar teslim 49.650 küsur görünen 1.4 için ve 52.842 1.3 için fazla değil mi?
Ayrıca pazarlık etmeye kalktıgımda da bu fiyatların ( 53-55) son fiyat oldugunu çünkü bi hafta içinde %4-5 oranında zam gelecegini söylediler.
Ben de kolay gelsin diyip en azından Aralık ayında olabilecek indirimli fiyatları bekleyecegimi söyleyip çıkıyordum ki aynı bayide Yeni Cruze Hb gördüm. Tam dolusu 39.000 Liste fiyatı o da. İnceledim fena diildi. 1.6 ve 124hp araç.
Bakalım hayırlısı. Opel daha gecen yaz 42.000'e bıraktıgı aracı (1.4 sport) aradan 12 ay gecmeden 55.000'lere çekerse mecburen başka araçlara yönelecegiz görünuyor. Herkes bütcesıne gore hareket etmeli sonucta.
onderak link' Alıntı:walla arkadaşlar bu kadar zamla araba alınmaz diyorsunuz ama,
ben bu arabayı 7.5 ay önce aldığımda 1 gram altın 62 lira idi...
bugün ise bir gram altın 97 lira oldu...!!!
yani durum gerçekten kötü görünüyor...
araba fiyatlarının geçen seneyle bu sene arasında 2 ye katlamaması bile, tc için mükemmel...
altın fiyatları o kadar ilerledi ki, diğer ülkelerde ki bataklardan ve krizlerden dolayı,
tc'de de herşeyin fiyatının x2 olmasından korkmaya başladım walla ...!!!