Ynt: Astra J Fiyat Listesi
akın link' Alıntı:
ne ilgisi var hocam

ilandaki araç 1,6 dizel süper bir motor... + DSG var...+ cosmo donanıma eş değer ve bir kaç küçük de ekstra artısı var ( büyük lcd ekran 6 lı cd çalar artı orijinal navi ( ve cd 500 gibi değil bildiğin gerçek navigasyon

yani adres gösterebiliyor

) kumandaya entegre kapanan aynalar... yani bu özelliğe normal o para bence...
hadi cosmoya cylone navi ekledin hadi dsg ayarında bir otomatik vites opelde yok ama hadi diyelim oldu da gzüel bir otomatik ekledin dizel versiyona .... aynaları falan da boşver hadi.... peki o 1,3 motoru napcaz
[/quote]
Akın Bey bende bu motorun ne kadar şahane bir motor olduğunu biliyorum, DSG şanzumanında ne anlama geldiğini biliyorum

Yalnız ben 1.3 ile kıyaslamadım ki onu nereden çıkardınız,genel söyledim

Benim değinmek istediğim nokta şu. şuanda bizim arçların içinde en pahalısını 1.6 T Cosmo olarak düşünürsek, bunada navigasyon ekledik diyelim; ortaya çıkan araç her ne kadar dizel olmasada etse etse 60 bin TL eder yada etmez. 2 de benden olsun 62. Arada da dağlar kadar performans farkı olduğunu söylemeye bile gerek yok.Aradki 10 bin tl lik fark nedir? Aracın az yakmasımı? Volkswagenin marka değerimi? 1.6 T 180 hp Cosmo donanımlı bir araç ile, her ne kadar şahane bir motor olsada 1.6 dizel DSG bir Highline nın arasında 10 bin tl fark olabilrmi? Bence olamaz.
Bunu tüm samimiyetimle söylüyorum üniversitede iken 206 mı satarsam alacağım ilk araba her zaman Jetta derdim, fakat araç piyasaya çıktığında bu UÖUK fiyatları gördüğümde anında vazgeçtim. Tekrar söylüyorum bu benim şahsi düşüncemdir, bu aracın motoru ve şanzumanı dışında bizim araçlardan hiçbir üstünlüğü yok bence, hatta dizel olmasa 1.6 T ile de rekabet edemez bence ama yatık tüketimi, DSG nin olması kurtarıyor biraz. Volkswagenin almayı düşünebileceğim tek arabası CC dir, onuda sittin sene alamam zaten