astra j dizel fiyatı ne kadar olur sizce

Dizeli bence 1.6 turbo cosmo paket fiyatinda gelir.. Cosmo cdti 55bini gecer

en bos modeli 48 bin civarinda olcakmis bence bu fiyatlardansa astra calssic3 u tercih etmek daha mantikli gibi 36 bine

bugun dolmabahcedeki opelle görüştüm ve dizel fiyatı 44-45bin tl olacagını söylediler

AYNI MOTOR MU?1.3 DİZEL motor mu var?

yeniastra.com da sadece 1.3 cdti vardı. herhalde türkiyeye getirmeyecekler diğer seçenekleri...

mayıs 15-20 sinde satışa sunuluyor

bildiginiz gibi astra j almaya karar verdim araçların gelmesni bekliyorum
1.4t sport düşünüyordum hesaplamalarıma göre aylık işten eve evden işe 400 450tl yakıt yakacagım hafta sonu hariç ama dizelle 1ayda hafta sonları gezdiğim zamanlarda dahil 250 civarı 45000tl ayırdım araba için acaba gelecek olan astra dizel fiyatları ne olur bilgisi olan varmı cünkü dizel sport almaya karar verdim mayıs haziran gibi araçlar geliyormuş bende temmuz bandrol ayında aracı alacagım boşa bandrol ödemeyeyim

oncelıkle sunu soylıyım egerkı daha once benzınlı arac almadyısan ve durumunda cok iyi biri degilsen benzinliden uzak dur su 1 seneddir ne cekıyorum benzınden allah bılır...bundan sonra benzinlimi tobe...1.4 astra yakın tuketımlerini blmıyorum ama alma abi benznlıi:D

ıkıncısı o kadar parayi astraya verme..evet super arac gercekten ama astra ve60 bin tl...yan yana getıremıyorum

ne kadar iyi olursa olsun astra 60bin etmez geliyo bana.

Geri